Mystiska ting i djurvärlden

På nyårs natten föll tusentals döda fåglar (av sorten rödvingade trupialer) ner från himlen i Arkansas, USA, senare upptäcktes också att 100.000 tals fiskar dött samma natt och spolats upp ur Askansasfloden.

Very fishy........

Så idag slog denna mycket märkliga och mystiska fenomen också till i Sverige när invånare i Falköping upptäckte hundra-tals döda fåglar (troligen kajor) som störtat ner från himlen.

Lite läskigt måste jag säga...

Även i Saudiarbien har förunder skapas kring fåglar, i detta fall en speciell fågel- en gam. Denna gam har, efter att ha letat sig in i Saudiarbien, nu gripits- misstänkt för spioneri. Fågeln var märkt av ”Tel Avivs universitet" vilket mest troligtvis tyder på att den används i forskning om fåglar flyttmönster, men i området där fågeln greps är dom övertygade om att fågeln blivit tränad av den israeliska underrättelsetjänsten Mossad. Detta är inte första gången Mossad blir anklagade för att använda djur i påståda konspirations-försök. Förra månaden hävdade en egyptisk guvernör att det var Mossad (israel) som släppt ut den haj som attackerade turister.

Haha, är det första april eller nått? Någon måste skämta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0