It's sad and it's incomlpete

So this is why I hate pics. Natz har lagt ut en bild på mig på sin blogg. Och då kom tårarna. Jag skulle göra vad som helst för att få bli fin. Jag drömmer om det varje dag. Jag skulle kunna sälja mig min kropp. Jag skulle kunna sälja min själ.


Det är när jag ser sånna här bilder som jag bara vill låsa in mig. Jag skäms för mycket för att gå ut, jag kan inte hantera att någon ser mig. Jag går och lägger mig och drömmer om att jag får bli vacker. Men det kommer en morgondag och då måste jag leva med det jag ser i spegelbilden. Ibland vet jag inte om jag kan det. Varför, varför,varför blev jag så misslyckad. Jag var taggad på att gå ut, har ledigt dag imorgon första och sista gången förmodligen, men nu vill jag bara gå och gömma mig under täcket.
Vad ska man göra när man inte orkar leva med det man ser i spegeln?  Jag har flytt från mycket men hur mycket jag än försöker kommer jag aldrig att kunna fly från mig själv. Oh, how I wish.

Jag skrattar ofta åt andra- så nu är det eran tur att få skratta åt mig. Men aa det är iof bra, varje gång jag är hungrig så kan jag kolla på den här bilden så kommer jag tappa matlusten på direkten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0