This right here is my swag

Jag byter ju pojkvän ganska ofta, och idag har Soulja Boy äran att få vara min pojkvän. SLURP.

Wooouw

*Facebook beats Google as most visited website

VS. sjuuuuukt att folk besöker facebook mer än google måstee jag säga. Trodde jag fan inte.


Vart första utgången på ett år här i Vik igår. Fest med 80-tals tema. Allt och alla var sig likt. Kul att se lite gamla vänner. En helt ok kväll. Och idag kör vi igen. Ska festa med Johanna, ska bli riktigt kul!!:) Sista kvällen full, för nästa år ska jag som max bli salongsberusad juee (Y)

Såå jävla drygt att jag blir så bakis här hemma. Utomlands blir jag fan aldrig det. Under hela mitt år i SB blev jag bakis kanske 2 ggr, och då söp jag ändå som ett sviiiiiiiin. Undra varför det är så?

Jag <3 hockey(killar)

Jvm är igång vilket betyder underhålling på hög nivå, både från bra matcher och så klart snygga hockeyguys<3 Min pojkvän D.R är ju inte med iår så har fått byta ut honom. Så nu mera är Landeskog min boyfriend!

Ser fram emot å ha skypenätter med Nattis och kolla på matcherna!:D


Ja jag vet, han kanske inte är så snygg. Men som man säger- utsidan är inte allt. Det är talang och pengar som räknas!

Beyond.

Alltså cool unge. Lika cool som Willow Smith typ. 9 år bara också.
Är framme i Sogndal nu. Flygresorna gick bra. Sista planet var ett sånt där litet dash plan (med propeller å grejer u know) kändes som jag åkte en bergodalbana typ. När vi höll på att flyga upp och ner och höger och vänster tändes säkerhetsbälte lampan. När det gör det så plingar det ju till liskom och Johanna blev as rädd och hoppa till som fan, och då blev jag också rädd och rycke till och hon flygvärdinnan såg oss och börja asgarva hahah. Låter inte kul, med det var det;)
Nu har jag twilight marathon. Har sett första och är snart klar med den andra. Ääääääälskar filmerna! Jag vill också ha en hunk som skyddar mig!!

Saknar min familj redan:'( Önskar jag kunde packa ner alla och ta med dom överallt jag åker, så att dom alltid var nära.

Typiskt.

Det är sååå typiskt. Varför,varför? Gör allt så mycket svårare. Vad fan. Är det ett tecken? När det redan känns så tungt måste något hända så det kännas tynger? ARGGGGGGH.

Sista dagen hemma idag också:( Buhuuuu. Kommer sakna min kära familj. Gör lite ont i hjärtat. Men, men bara att bita ihop och tänka positivt!

Tittat på hockey idag. Tyvärr inga snyggingar i år jue. Var roligare förra året;P

Upp om fyra timmar och packa, så nu äre godnaaatt.

Mamma tyckte jag var lite lik Nattis på den här bilden. Kan tyvärr inte hålla med, men tänk om det ändå hade varit så väl att jag lika henne- vackrast i världen liksom!

EL MACOOOOO

Såg reklam imorse att El Maco är tillbaks så nu ska jag till Mcdonalds och äta min efterlängtade burgareee wieeeeeeee!!!!!!!!!
aaaa jag vet den ser mer ut så här, men lika jävla god för det!:) I'M LOVIN IT

:(

Åh, blir nog ett halvår i vik. Börjar grina när jag bara tänker på det. Men,men får ju åkta tillbaks till sommarn och leva livet med Nattis. Och sen börja på college i Las Vegas eller Flordia. Blir bra det. När jag tänker så är de värt det. Men,men är fortfarande ledsen:( Men hoppas tiden går fooooooooort. Buhuuu, vad jag tycker synd om mig själv. haha. Men ojoj som jag ser fram emot att spendera sommarn där med min älskling<3

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
hur kunde han lämna mig????? I'm hearbroken!!!!:'(

Chola-Kissie

Hjälp typ, hahah! Hon ser jäkla misslyckad ut med all photoshoping. What's up med ögonbrynen å ögonen, försöker hon vara en chola?

Money can buy you perfection

Om jag vann 1miljon skulle jag:

*Yttre pann- ögonbrynslyft via incision i hårbotten
från 34.500
*
Läppförstoring (priset varierar med operationsteknik) från 15.000
*
Näsplastik från 44.000
*
Fettsugning (liposkulptur samtliga tekniker, konventionell alt ultraljud och PAL):
-
Cirkumferent (buk, midja, rygg) från 99.500
-
Haka från 15.000
-Knän från 15.000
-
Ridbyxlår (ytterlår) från 24.500
-
Innerlår från 24.500
*
Förstoring och samtidig bystupplyftning från 85.000
*Stusslyftning från 53.500
SUMMA: från 410.500 kronor.
Jag är en halvmiljon från lycka.

Först på listan ligger pann- ögonbrynslyft, läppförstoring och bröstlyft.
Pann- ögonbrynslyft för att jag ser så sur ut och mina ögonlockar syns inte. Kolla vilken skillnad det blir!

jag har ingen överläpp, behöver en överläpp! Älskar stora,putiga läppar. Så snyggt.

No more.

Alltså hjälp. Jag ska aaaaaldrig mer dricka. Nytt år ny tag. Mitt nyårslöfte är att inte dricka mig full. Bara ta ett par öl eller något om jag ska ut. Helt seriöst alltså, inte bara för att jag är bakis;) Men har verkligen planerat det här länge och nu får det vara nog. Jag har tröttnat as mycket och har verkligen bestämt mig. Jag behöver inte supa för att ha roligt. Tvärtom har bara tråkigare ju fullare jag blir. Enough is enough. NYKTERIST JAVISST!!

Man är såååå jävla äcklig och dryg när man dricker. Eller iaf jag.

GOOOOOOD JULLLLLLLLLLLLLLLL

PUSSSSSSSSSS

Psychic/sidekick

Jag drömde att jag och Johanna gick till psychic. Där fick jag reda på att jag hade en hund men att jag måste vinna en fotbolls-tunering för att få tillbaks den. Och det gjorde jag, så jag fick en liten cockerspaniel!:D
Jag och Johanna har pratat asmånga gånger om att gå till en psychic, skulle vara askul faktiskt! Fast det blir alltid samma missförstånd när vi ska prata om det psychic låter ju som sidekick (mobilen ni vet).
J: Där finns en psychic!
M: En sidekick?
J: Ja, psycich
M: Hm, jaha? Vad ska du med en sidekick till egentligen?
J: Vi borde gå dit!
M: Vadå, är du intresserad av en sidekick?
J: Ja, men det var väll du också? Kan ju bli kul!
M: Men dom är ju fula och rätt dåliga
J: Men hur vet du hur dom ser ut och är där inne?
M: Jag har ju sett dom flera gånger
J: Pychicarna?
M: Ja, sidekickarna!

Relationsexpert

Denna damen sitter i tv4 just nu och pratar om vad män gillar, hon är tydligen expert på det. Hur fan gick det till? Undrar hur många killar hon haft, attt döma från hur hon ser ut och hur hon pratar så kan jag tänka mig att hon haft fler tjejer en killar. Äkta lebb typ:P Dessutom tog hon typ 1000 spänn för lektioner!?? Ett gäng tjejer som ser ut som henne som sitter där kan jag tänka mig. Mitt tips till dom är att sluta se ut som lebbar så kanske dom kan få någon kille. Aawwwwwwww, vad taskig jag är nu. Men serri, se kvinlig ut, sköt om utseendet, betee sig kvinligt, slappna av och var inte desperat och patetisk. Är inte så mycket svårare än så:)

Kärt återseende.

Besökte gamla goda Lucky igår. Först förfest med folk som breakdanca, mycket imonerande. Eller? Sen blev de krooogen. Tur att jag gick dit med Leksand VIP så vi fick komma in gratis och få gratis drickor. Vilka lirare alltså haha. Sen kom Nusse! WIEEEE!!!!!!:) Efter Lucky fick vi skjus av någon som trodde han var RallyHarry så det sluta med att vi körde ner i diket mitt i ingenstans. Han som körde bilen fick panik och bara sprang iväg? Vi andra fick gå mitt i natten i askallt och aslångt. Sen blev det efterfest iaf. Kuul kväll!!

My baby


Min nya älsklinggg. Äkta tunn! <3

Mess.

Jag är sämst på att uttrycka mig. Klantig som få. Gör alltid bort mig. Gör alltid fel. MEN en sak vill jag ska vara jäkligt klart. Jag älskar alla i min familj (nä okej, inte pappa men räknar inte honom:P). NI betyder mest i hela världen för er och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan er. SÅ förlåt om jag uttrycker mig fel och konstigt ibland.

Natalie, du är min bästa vän och mitt allt. DU är min självfränd och betyder allt för mig. Du gör mig så glad, du får mig alltid att skratta, du får mig alltid att må bra. Jag har alltid sett upp till dig och tyckt att du är så underbar. Och som jag sagt till dig flera gånger, jag tycker verkligen du är den vackraste i världen. Vet ingen snyggare än dig;) När du har varit i SB har jag verkligen visat upp dig som världen stoltaste syster. För det är jag verkligen! Oj,oj du anar inte. Jag tänker på dig seriöst VARJE dag. Jag saknar dig VARJE dag. Jag önskar att jag kunde få vara med dig hela tiden. Hade en jag en önskan hade jag önskat att du kunde vara mig nära jämnt. För du gör mig hel. Du är välrden bästa kompis. Du får så många, ink mig, att glömma alla beskymmer och bara ha kul. Vilken situation som helst, vad vi en gör, så gör du den rolig. Dom som har dig i sitt liv ska verkligen känna sig lyckligt lottade. JAG ÄLSKAR DIG. Utan dig hade jag inte velat leva. Du är så vacker- på insidan och utsidan.

Jag är inte hemma länge till och jag skulle vara så ledsen och vara så trasig om du inte skulle kunna förlåta mig. Det gör så ont att se dig ledsen. Jag hade kunnat gråta ihjäl mig just nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar jag kunde ta tillbaks allt. Jag önskar att jag inte var så jäkla klumpig med allt jag säger. Jag önskar att du inte skulle behöva vara ledsen.

Förlåt.


du anar inte hur mycket jag hatar mig själv just nu.Torned.

Jobba eller studera-det är frågan! Ska jag låna 90.000 till och åka tillbaks till Sb, eller ska jag åka till Norge och jobba ett halvår och åka tillbaks till sommarn ist? Isf kan jag vara där hela sommarn utan att plugga och sen kan jag fortsätta till hösten ist. Men palla bo i Vik ett halvår? Arrrrrgh, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Har sån ångestttt, hjääääääääääääääälp.
santa barbara ellervik?
Student eller arbetare? (haha fan vad sjuka bilder det alltid kommer upp på google, sökte på arbetare liksom)
pengar eller fattiglapp?

On fireeeee!

Puckis hoppa upp på bordet där jag har tända ljus å hennes svans börja brinna!:O Waaouu, tur att jag var där och rädda henne!;)

Bored.

I'm bored out of my miiiind. Inget kul händer i kändis-världen och alla bloggar är astråkiga. Den enda bloggen jag läser är Classes. Han ar fan bäääst men han ska ju alltid stänga sin blogg:(
Jobbigt att jag ska vakna så jäkla tidigt också, hade gärna sovit bort dagarna nu. aja, ska vaxa ögonbrynen å sen se på desperate housewives medan jag bakar kanelbullar <3

haha

haha är dom seriösa?

What I want, What I need

Jag vill vara och jobbar på att bli som Gabi (inte Eva) i Desperate Housewives. Självsäker, kör sin egen race och bryr sig inte om vad någon tycker om det.

Jag vill ha Ross Wilson. Perfekt, smart och som kan "keep me on track" när jag går för långt.

Nothing last forever

Skulle kolla igenom mina skor jag har här hos min mamma och blev rätt fundersam. Vad fan tänkte jag ibland alltså!? Det är ju verkligen sådär med mode, när det är inne och man har på sig plaggen tycker man ju att man är as snygg. Några år efter undrar man om man hade en släng av retardness eller var tillfälligt blind.

Skor med låg klack och spetsig tå hade jag några par av. typ sådana här stövlar hade jag, Not Ok!


Rikard Palm

Hahahhahaha vilken kung!


Saknar

Förmodlingen den sämsta födelsedagen någonsin, men det blir väll så med åren. Dom spelare mindre och mindre roll. Ja, inte för mig, men för min familj. Ingen som riktigt engagerar sig. Det är lite av ett tema i vår familj nämligen- att inte engaera sig att inte bry sig.

Vi alla gör misstag. Vad jag har lidit av enda sedan jag var 16 borde inte vara en nyhet för någon i min familj. Inte om dom hade engagerat sig. Det är just därför jag aldrig har kommit ur det. Därför jag står på min 23 års med samma problem som startade för 7 år sedan. För att ingen har visat någon slags engagemang. Inte ens Du. För i mina svagaste stunder vänder Du mig ryggen.
Jag vill tillbaks till Santa Barbara. Jag saknar Johanna. Jag vet att hon och alla i SB aldrig skulle förkasta någon som gör misstag eller har problem. Dom skulle förstå. Finnas där. Visa engagemang.
Jag saknar Johanna som aldrig har sett ner på mig, dömt mig eller lämnat min sida- hon accepterar mig och mina fel. Precis som jag gör mot henne. Och precis som jag gör mot Dig.

Jag hade aldrig vänt dig ryggen om du var ledsen. arg. gjort något du inte borde. Jag hade inte lämnat dig sida om hela världen hatade dig. Jag hade skyddat dig och stått vid din sida i vårt och tort. Jag hade sett när Du behövde än vän och inte en ovän. Jag hade sett när du behövde tröst och inte ännu en sak att vara ledsen över. Jag hade sett när du behövde någon vid din sida och inte lämnad ensam.


Hade jag varit i SB nu hade jag inte legat ensam. Detta till trots att jag är med min familj. Well, det är i sådana här stunder man vet var ens äkta vänner finns.

Du kan vara arg, men det är inte dig jag skadar, det är mig själv.

Admiration

Päääääivi. Vilken tjej. Så glad och söt. Hon förtjänar och uppskattar vad hon har. Önskar jag hade hennes energi!


OMG; WTF

Alltså ojoj som jag och Johanna har skrattat ihjäl oss åt OMG katten. Så kommer jag hem och ser den på reklam, jag baa OMG!!! Fast WTF katten är nästan roligare. HAHA jag dör


Jag har gått upp 3 kilon sen jag kom hem, wow haha. Men det har det vart värt..MMM svensk mat! Fick en falukorv av mormor i födelsedags-present haha! Bevis på hur mycket jag tycker om mat.

Igår fick jag äntligen träffa Nattisen o Mami. Nat och jag gick på hockey. Fan vad alla såg ut som lodisar?:( Fast Nats kille verkar ju hunk;)

Nu ska jag dränka mig i build.a.tan och kolla pa svenska hollywood fruar. So loooong lovers(eller aa nattis efter som du är den enda som läser min blogg hahah!)

GoodBye USA Hellooo Sweden!

Guess who's back? IM BACK! Fick skjus av världen bästa Dbo till flygplatsen, wieee <3 Flygresan hem gick kanon. Var inte ens nervös? Eller jo, lite obehagkänsla i starterna men bara lite och det gick över väldigt snabbt. Skönt som fan! Dessutom fanns massa bra filmer, jag satt as skönt, vi fick god mat och tiden gick as fort. Första planet från LA till London var fan det största planet jag någonsin sett. Två våningar och assss långt. Har iof åkt tvåvånnigs plan förr, men det har var fan dubbelt så stort. Hhaha vilken jäkla sjuk säkerhets video dom hade också! Dom var utklädda till älgar o typ när dom visa flytvästen och blåste i visselpippan hoppa alla passagerar upp i säterna och var utklädda till fotbolls supportrar och vifta med skyltar och jubla. Asså ojoj kan inte ens beskriva, jag satt helt chockad typ hahah as kul iaf.

Mormor och Nisse mötte mig på flygplatsen, oj så kul det var att se dom igen!! Åkte hem och åt efterlängtad svensk god mat och kolla på nobelmiddagen och skratta åt alla fula tanter typ. Ville så gärna att nån skulle ramla i trappan också, men det hände ju så klart inte:(

Idag ska jag på opera och sen glöggfest typ? Skönt att vara hemma faktiskt!:)

Johanna ar lebb

Johanna har langre ringfinger sa kommer bli bra chessplayer, lyckas inom militaren men riskerar att bli mordad. Dessutom, viktigaste av allt, ar det nu bekraftat att hon ar lebb! Har man lagre ringfiner sa tycker man namligen om tjejer mer!

Jag daremot kommer bli rik, gammal dock kan jag kanske drabbas av eksem och feber- men jag tar det hellre an a bli mordad hahah..

 

Har du längre pekfinger har du:

Ökad risk att drabbas av bröstcancer, om du är kvinna.

Förmodligen större intresse för män än kvinnor, oberoende om du är man eller kvinna

Större benägenhet att drabbas av eksem, allergier och feber.

Större chans att behålla ett jobb och bli rik.

Större chans att bli gammal.

Har du däremot ett längre ringfinger har du:

Lättare att bli aggressiv.

Ökad risk att utveckla prostatacancer, om du är man.

Ökad risk att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar.

Ökad risk att hamna i fängelse, bli mördad eller utveckla ett drogberoende.

Större chanser att lyckas i yrken som militär, ingenjör, filosof och schackspelare.

Förmodligen större intresse för kvinnor än män, oberoende om du är man eller kvinna.

Lättare att bli duktig på att spela ett musikinstrument.

Lättare att utöva fysisk aktivitet och bygga muskler.


Win some, loose some

One year have past and so much have happen, yet so little have changed.
I lost a part of myself, but found something new inside me.
I learned so much, yet I never felt so lost.
So many lessons have been taught, so little have been learned.
I have never known so much, yet felt so confused.
I have grown stronger but became colder.
I have learned what life is about but I have started to question the reasons.
I have grown up, yet realized how little I am.
I learned so much about love and beauty but from all the sadness and tragedy I've seen.
So much have become clear yet so many questions remains.
I have never felt so confident and never so empty.
I never felt so happy, so much hope and so full of life. I have never felt so disappointed.
I have started to see but I have started to pretend I never did.
I have found so much strength, I have been faced with so many battles.
I have hold my head high, I have kept my pride yet I have never felt so ashamed.
I have never been so successful yet never been seen as such failure.
I have done stuff I never could have dreamt of- both good and bad.
I have never loved so much, yet never been so callous.
I have become a new person that I both love and hate.
I have found meaning but lost reasons.
So many new begging's, so many similar endings.
I have won a fight but lost a war.
One year have gone. It have built me up. It have worn me down.
One year have gone and I have never looked forward so much for the next year, with all its ups and down, to start. I love my life and everyone I share it with.
Jag sökte på beautiful life för att hitta någon bra bild och dom här kom upp. haha

Love is our enemy.

Många blir förvånade när jag säger att jag inte tror på kärlek. Att jag aldrig har och aldrig vill känna kärlek. Kärlek krossar oss. Kärlek gör oss ledsna. Och framför allt-kärlek gör oss svaga och sårbara. Dom starkaste, självsäkraste och mest drivna människorna blir som ömtåliga barn när dom blir förälskade och måste desperat ha kärleken annars känner dom en tomhet och hopplöshet. Dom måste föda på kärleken- försvinner den försvinner deras energi och livsglädje. Mest tragiska är att dom glömmer kärlek från vänner och andra runt omkring, helt plötsligt tappar den värde. Det är patetiskt. Svagt. Tragiskt. Det gör mig illamående och till och med förbannad.
Ni vet i alla superheros, deras enda svaghet, det som nästan dödar dom vad är de- jo kärlek.
Och tro inte för en sekund att jag lever ett tomt och olyckligt liv. Tvärtom. Jag slipper all drama. Jag slipper all smärta. Jag slipper få mitt hjärta krossat. Och kärlek? Ja, det får jag goooott om från vänner och familj. Jag lever också på kärlek, men på kärlek som aldrig kommer lämna mig. Den kärleken- den äkta, den som varar för alltid. Det är allt jag behöver. :)

Wrongfully accused

Leslie Nilsen dog ju for nagra dagar sen:( Akta min favorit i hela mitt liv- alla hans filmer ar verkligen min humor. Haha han ar fan bast! Wrongfully accused ar latt min favorit film med honom, ojoj som jag och brorsan skratta nar vi sag den forsta gangen! Han nog aldrig skrattat sa mycket i hela mitt liv! Och sen nar jag och Johanna sag den, ojoj skratta lika mycket igen hahah. Jag holl till och med foredrag om honom och filmen nar jag gick i skolan:P
Maste bli ett Leslie Nilsen maraton snart.
Rip och tack for alla skratt och minnen <3

RSS 2.0