Raaaandom days

Ojoj vilken början det har varit på den här veckan! Omg supit ihjäl mig typ. Åkte till stranden för två dagar sen och kom inte tillbaks hem förens idag haha. Träffade några killar på stranden som tog med mig och Jois till deras pad där vi söp ihjäl oss. Tequila, baccardi, öl och både det ena och det andra. Haha fan vad jag skrattade och hade kul. Så dan efter blev de stranden med öl och sen vidare till ens killes hus där det blev ännu mer öl och beerpong osv. omgggggg. Har knappt ätit nånting, bara druckit så idag var jag så hungrig så jag åkte till panda express och åt upp hela stället.
Åt så jävla mkt panda så jag fan förvandlades till en panda=O Åhhhh, så sliten nu måste vila och ladda upp för vegas i helgen!!

Skiiiiiiiiillz

Omg, fan vad skillad jag ärrrr!! Satte i mina extensions helt jäkla själv. Var inte lätt ska ni veta, hålla speglen i en hand(för att spegla bakhuvudet liksom) och sätta in extensiona med andra handen. Ojoj äkta pro liksom! Blev fan as nice också. Håret är riktigt tjockt och fint- stright from russia. Lovessss it <3
haha söt! och jaa håret är inte fixat här, så ser kanske inte så jävla fint ut, men jag lovar, det är det:)

Håååååår

Mitt hår har kommit! WOHUU, jag slipper åka till Vegas och se ut som tunnhårig tant! As smidiga remsor, bara att klistra fast!

Så fuck you kort hår

och hallåååååå långt hår <3<3

Niggah barbie



:'(

Uhuh tog ut mina extensions, äkta fårull typ. Så nu har jag inget hår:(:(:(:(:(:(:( x10000000 typ. Känner mig så jääävla ful. Men har beställt nytt hår nu iaf, seamless hair extension som man tejpar in. HOPPAAAAAAAS dom kommer innan jag ska till Vegas på torsdag annars blir jag fan förbannad *grrrrrrrrr*

Så här förbannad kommer jag bli om inte håret kommer i tid, haha.

Mums

Svenska Kristoffer kan få komma och begrava sig mellan mina två laviner *blink, blink*

I <3 Dubstep


Veckans pojkvän

Jag har tagit en break från att ha pojkvän eftetersom jag åkte hit till USA och ville känna mig fri och leka runt lite, if you know what I mean;) Men jag träffade världens sexigaste kille, så då kunde jag inte säga nej. Bara hans namn gör ju en knäsvag- Julian Casablancas. MMMHHHMMM



Bang bang my baby shot me down

Igår tog våran granne med mig upp på berget typ till en shooting range där jag för första gången sköt med pistol. Omg vad kul det var, äkta kick! Träffade fan as bra också. Well, I have to say- I'm a fucking pro, so you don't wanna mess with this bitch;)

Det var rätt varmt så körde lite naken. Blev lite mer spännande så också.

Datenight

Jag är fortfarande helt i chock att pokersidorna är stängda. Förmodligen första och sista gången jag kommer säga ddet här- tur att jag inte är amerikanare! Omg kan inte smälta det här, så jävla tråkigt verkligen. Undra om jag kan komma åt mig konto när jag åker hem till suecia?

Aja iaf, precis kommit hem från datenight med Jois. Först åt vi asgod sushi combo dinner. Såå jävla gott men är så jäävla mätt nu:S Sen gick vi och såg Scream 4, äkta as bra!

<3

The beginning of the end?

Alla stora pokersites är nere. Jag kommer inte åt mina money på ft, bye bye till dom i guess? Uhuuh! I don't know what this will mean!?


Cursed

Haha alltså jag lovar jag har en curse över mig när det gäller att träffa någon. Alltså det går verkligen,verkligen inte. Haha varför är jag så cpig?? Har iaf förbättrat mig lite och under dom här veckorna "träffat" två killar utan att göra något, bara hängt- jag har alltså försökt vara lite seriös. Lite förbättring iaf! Första ingenjör killen jag berätta om börja gråta och typ "jag gillar dig så mkt blah,blah" så då vare bye,bye till honom. Andra killen, också ingenjör haha, är aa för smal och ful. Så jävla rolig och skön kille men näää jag måste ju så klart leta fel. Well,well on to the next!

Haha satt förresten precis och läste där här i en tråd en kille som vill ta livet av sig startat "för det andra och viktigaste så har jag aldrig någonsin haft en flickvän. föreställ er att aldrig ha blivit älskade av någon som inte tillhör er familj..." haha vad tragisk jag känner mig då.

28 mars bär det av till Las Vegas med en gäng för att fira Mikes 21 års dag, får hoppas jag träffar min man då:D

Ga-ga-gagging


"5 years ago she was a forever 21- wearing guidette from Manhattan. And now she acts like she is some innovative trend setter. Shock value does not equal style. It usually means people are laughing at you."

Most Beautiful woman


True that- så jävla snyyygggg



MeVanita

Vanita fram ifrån- åh smaliiiis


Vanita från sidan- =O

A wise girl kisses but doesn't love, listen but doesn't belive and leaves before she is left.

Fan vilken fin dag vi har haft det idag! Soligt och varm så jag och Johanna har legat och mys uppe på taket hela dagen. Så jäkla härligt:) Och sen på kvällen vart de datenight. Var hemma hos en kille jag träffade i lördags. Är på seriös man-hunt nu. Måste ju hitta någon som jag kan lura att gifta sig med mig. Killen i fråga är äkta ingenjör, dyr bil, bra med pengar osv. Men serri, jag fattar inte hur tjejer gör som är tillsammans med någon för pengarna? Uhää, blir både äcklad och uttråkad när jag är med någon som jag itne är ett dugg intresserad av. Haha jag är körd. jag kommer ju knappast hitta någon riktig kärlek och jag vet inte hur jag ska klara å hänga med någon jag inte bryr mig om. Aja, jag får jobba på det helt enkelt:P

Mickiz- a golddigger in process...

Dress for less

Idag har vi spenderat dagen på Ross- dress for less haha. AS mycket saker av både det en och det andra och faktiskt massa fint, believe it or not typ;)
Håller lite hårt i plånkan just nu men det fick ändå bli en klänning för 100kr (fast inte klänning jag håller i på bilden så klart;)) som kommer få åka på i helgen. Kanske redan imorgon när vi ska för första gången (sen vår återkomst) gå ut på klubbarna downtown?

Kvällen avslutades med sinnessjukt god cookies and cream tårta från albertsons


LML n LUS<3

Steker

Ligger på taket i min nya bikini från victoria secret (omg jag har en bikini! som jag dessutom har på mig!!) fast iof uppe på ett tak där ingen ser mig:) Måste skaffa kamera så jag kan ta bilder och visa hur jävla fint vi har det:)


Johanna smörjde in sig med matolja och är lika röd som min bikini nu, fast bara på framsidan hihih.

Santa motherfuckin' Barbara

Äntligen har jag kommit hem igen<3 Tänkte att jag skulle festa ihjäl mig första veckan här, nu när det är springbreak och allt också, men lyckades bli lite små sjuk första dagarna så det har blivit ganska lungt. Vet inte vad det är för fel, mått sinnessjukt illa plus att jag känner mig helt jäkla orolig i kroppen och har jordens mega ångest- fast jag vet inte riktig över vad liksom. Sova klarar jag fan inte av heller, idag vakna jag som alla andra dagar runt 6-7 tiden. As fint väder ute så gick ut och gick 1 timme- ska bli rutin varje morgon, så jäkla skönt!

Har väll hunnit med en del första veckan ändå- träffat lite gamla vänner, festat i vår gamla lägenhet på brezza, vart i iv och dansat till dubstep, legat på stranden och stekt, ätit god mat osv, osv. Johanna har hunnit med och bryta en tå också, stackarn. Fy fan vad den såg ut, helt svart och as svullen..=S Fast hon skrek inte eller någonting, satt bara på en sten vid vattnet och såg ut som en vacker sjöljungfru haha.

Just de måste ju berätta; var knappt att jag fick komma in i landet! Skulle gå igenom passkontrollen, boardercontrol, när vi landat i USA, New York. När jag tar fingeravtryck ser killen att något kommer upp och jag skickas till något litet bakrum. OMG, mitt hjärta har aldrig dunkat så fort, tänkte att nu blir jag nekad och hemskickad. Tillslut blev jag uppropad och fick svara på lite frågor om min fine och visa mitt court-paper (som jag som tur vad hade med mig!!!) och efter några telefonsamtal och lite om och men så fick jag tillslut en stämpel i mitt pass och ett welcome to america..Ojoj vilken lättnad och glädje vill jag lova!

Nu ska jag rosta en bagel och väcka jois så vi kan dra till stranden- so long lovers!


RSS 2.0