The doctors

På thanksgiving är jag kanske med på The Doctors hahah, kolla inte!

Money is not the most important thing in the world. Love is. Fortunately, I love money

Men eftersom jag inte har några pengar är jag ganska heartbroken, hahah.

I'm your hell, I'm your dream. I'm nothing in between

Alltså nu är jag arg, ledsen och framför allt trött på att behöva känna mig som en värdelös, elak människa som bara gör fel när jag inte gör annat än att försöker även fast jag är helt lost in space.

Over.And.Out /Michaela aka never good enough, shady piece of shit.

Kom igen nuuuuu

...så jag har råd att köpa en halloween kostym haha

:(

Asså är sjuk, halvt döende typ, och vill ha någon som tar hand om mig haha:(

Haha Norge<3


Small world.

Asså såg på fb att greg och hans flickvän var på supper i lördags när jag var där, liten världen är ibland!

I love it when women have chocolate on them at kevs fridge!

hahahah (börjar det kännas lite jobbigt/läskigt när jag skriver om dina awesome kap Nattis?;))
Prövade att översätta i google translate, tänkte att ibland översätter ju den helt fel men nja: "yes me too! I love it when women have chocolate on them at kevs fridge!" Har aldrig sett några chocklad kvinnor i Kevins rum, men dom får gärna komma jag älskar chocklad ju:)

You will never see me fall apart.

Assao allt går så bra nu. Hemlös nästa månad, weeeeyyy. Haha, sova på folks soffor antar jag, gosh... Hoppade av min ACCT klass också, fick B på provet men klarade fan inte vara kvar i klassen, så tråkigt och sämst lärare. Hittade en spanska klass som började nu, var den enda klassen som börja så här sent, så blev tvungen att ta den. Få se om jag blir utkastad från landet snart pgr av det. Oj,oj lite ångest vill jag lova. Skönt när allt går åt helvetet på samma gång, haha. Jag orkar fan inte bry mig om någonting längre... Men Nattis är ju här så är glad ändå<3

Sitter en jävla horgubbe brevid mig i bibblan och kollar på nazist video och sjunger med. Håll käften liksom, grrrrr.

Assaaoo kan inte komma över att det ligger en liten Johannis Jr i henne mage, omfg verkligen. Fan att hon är i San Diego, vill veta allt som händer:P


Baby

OMGGGGGGGGGGGGG (syns inte så tydligt kanske men det är ett kors;))
Känns som det är ok att lägga upp det här eftersom det bara är nattis och några radoms som läser:P

Hahah

Haha sorry men måste vara lite elak nu. Någon kommenterade på min blogg och frågade vad jag tyckte om bilderna på hans/hennes blogg:

Haha här kommer modellerna:
ughhh


passed out på stegen typ.
hjälp, pyskfall eller något

haha nä jag kan bara hålla med vad natalie skrev: skitfula. Nu syftar jag inte på tjejerna (jo lite:P) men menar att dom här så kallade "modell bilderna" är riktigt jäkla misslyckade, haha sorry.

Aftonhoran

Läser aftonhoran tusen gånger om dagen ca men asså ibland får jag huvudvärk när jag läser deras artiklar. Sämre journalister får man fan leta efter och då är ab ändå en av sveriges största tidningar liksom? oh godt.

Put that fake smile on.

Asså tror att det är första gången jag ser Anthony le, och jag hoppas fan att det är den sista gången också.

Lost in space.

Alltså glömde berätta att jag äkta sprang på Nicole från Sb igår när jag gick till Supperclub, äkta random!

En annan sak jag inte berättat är om ett seriöst telefon samtal som jag hade förra veckan som pretty much changed everything. Jag är ju en äkta drömmare, I'm just a dreamerrrr I dream my lifeeee awayyyy dumdum tror Ozzy skrev den låten om mig haha. Men jag är också realistiskt (vissa skulle nog kalla mig pessimistisk) och jag ger hellre upp än att förlora. Efter samtalet fick jag ganska klara besked på att det är dags att ge upp för det här är och förblir endast en dröm.

Har ju ändå alltid vetat, men har levt lite på hoppet, drömt lite, men den drömmen krossades ju i samtalet haha. På ett sätt önskar jag att han inte sa det, hoppet är ju det sista som lämnar oss, och nu när jag inte ens har lite hopp kvar så känns inte lika kul längre haha! Men det var ju ändå bra, för nu vet jag och kan bara glömma allt. well well, jag har ju planerat att vara single and ready to mingle i resten av mitt liv, så den drömmen lever ju vidare iaf haha;) 

Hade verkligen inte tänkt komma hit efter samtalet. Känner lite: run Michaela, runnnn as fast as you can haha. Men jag vet inte om det är ett misstag? So what to do now?? Det är fan den stora frågan. I really need someone to tell me what is the right thing to do here, cuz I really don't know...

Vet inte varför det spelar sådan stor roll (förmodligen för att jag är en tjej haha) men det är nog en försvars grej för att jag inte vill bli sårad liksom. Om det inte går den vägen jag vill så kan det ju bara gå andra vägen och det känns lite meningslöst då.

I'm leaving you for the last time baby. You think you are loving but you don't love me. I want to be free.

My gosh vad hände igår egentligen? Jag var fullast i distirktet typ. Känns som jag var på Supperclub i ca 4 minuter för allt jag kommer ihåg är att jag står och dansar lite på Johns (?) bord, går på toa och går ut och röker and that's it!? Jag kan inte ens minnas promenaden hem, men allt som hände at da bunk minns jag iaf haha. Jävligt kul hade jag iaf, blir alltid så mycket roligare när det är tjejer med så jag inte känner mig helt ensam och vilsen och måste sitta fast på Kevies haha. Jag gillar när man kan gå ut och han är med sina vänner och jag gör mitt. Jag och Johanna är bäst på att gå och do our own thing, loves itttt.

Yoyo skulle åkt hem idag tänkte jag, första dagarna här var äkta katastrof haha. Men stannar så jag kan få se Nattis en snabbis innan jag drar vidare till SB.

Only in America.

Alltså sitter på Sharkeez för att göra läxor när en snubbe (hah snubbe liksom) kommer fram och börjar snacka: Wow ögongodis blbla. Jag jobbar för Paramount och gör filmer, ska göra en film om vad som hände före titanic och Leo Dicaprio är på (jo tjena). Sen kom han och satte sig brevid mig (åh nej) och ba min mamma gick nyss bort och det känns så jobbig, mycket mycket tyngre än när min fru blev mördad. Ja ba men hjälp liksom haha. Så mycket skummisar i det här landet, man slutar aldrig att förvånas!

Två mofo dagar kvar till NattisPlattis anländer, OMGTTT.
redan packad och klar!:)

Dj Casper

Ska se Nolan aka Dj Casper på Supperclub imorgon haha;)

Reunion

Sprang på Sanni och hennes bf idag och gick och åt och pratade nonstop i timmar. Jätte kul att träffa dom igen och catcha up lite:)
Här får Sanni sitt livs bästa lapdance av mig;) Haha vi pratade om den här dagen när vi var i Vegas och spelade ett askul spel när man var tvungen att göra massa saker. Haha ojoj, jag var bla tvungen att gå och knacka på en dörr och typ ni hade ringt efter en striper. Det var två killar som öppnade dom ba jaaa, kom in hahah.

Jahapp.

Får väll ut och börja hora nu, har inga pengar kvar...alls. Helt jävla körd. Nästa månad får jag bo på gatan, men har ju en säng nu iaf så kan ju bygga en hydda någonstans eller något. Fml.

Just sayin


Moneyball

Oj vad jag har skrattat idag, nonstop typ! Flummat som fan, haha. Var och hämtade min säng hos Spenser också, så nu slipper jag sova på golvet! haha så himla skön....t!!!:) Han ställde ut den på gatan så slapp träffa honom haha, men prata lite med hans mamma..

Sen skulle vi och bowla men Johanna ville inte bryta någon nagel, gosh hah, så vi gick på bio istället; Moneyball. Ville lämna när jag insåg att filmen handlade om baseball men Brad Pitt var ju med så stannade. Filmen var rätt bra faktiskt..Min älskling börjar bli gamal, men fortfarande grrrrr.

Scoreeeeeeeeeeeeeee

yeeeeeeeeeezz! haha nej men seriöst jag tror jag har lyckas övertala Chris att gifta sig med mig!!! Så nu ska jag börja planera;) wieeeee.

Muslim

lite mer uppdatering från skype, kul va?;)
hahahahahahah lite full och jag är muslim

SKYPE-SESH

Pratar men Skalk och Nisse på skype<3 Dom har hyrt hus i Sälen över nyår, ojoj kul det ska bli då!!

Vi kom fram till att jag inte är rik än för att jag inte har någon säng, haha

sjöns vaknade upp från en powernap och joina convon och hällde whiskey


Måste verkligen vara jätte intressant att få en live uppdatering från min skype sesh, haha.

HEEEEEEELPPPPPPP

ASSÅ OMG JAG SPYR!! UGHHHHH WHAT DA HEEELLL. DAGS ATT RADERA ALLA OKÄNDA ÄCKEL MÄNNISKOR PÅ MIN FB....haha asså omg jävla sjuka äckliga människor det finns. Varför skickar man naken bilder till någon man inte känner liksom?
?


Erase and rewind.

Igår var väldigt kul, eller iaf först hos Kevin. Vad jättekul att få se honom igen, har verkligen saknat honom insåg jag haha, han kan ju vara en liten bitch men hade jättekul med honom igår. Han tycker jag ser ut som lady i lady och luffsen ni vet, precis den looken jag gick för hah. Iaf så var Jamie och hans tjej, Adam och hans kompis där också, kul att se dom alla igen. Vi körde 7, 11 or doubles och shotade tequila som fan. Ojoj. Sen gick vi till ett nytt ställe DT  som var äkta fancy, fancy tre våningar och allt. Men var så jäkla stort att det inte fyllde upp liksom, hade kunde varit as bra om det var mer folk. Jag drog hem tidigt dock. Och nu sitter jag och pluggar när alla andra festar:( Ja, ja får go all in imorgon istället:)

Guess who


Fan Isabel Adrian, Steve Angellos tjej från Svenska Hollywood fruar liksom! What da hellll I dont believe.. ahh lite pengar och alla kan bli snygga (inte för att hon var ful innan liksom).. plasticfantastic



Downtown

nu när jag pluggat och varit duktig hela vecka så är det dags för lite belöning, så nu blir det downtown. Först till Kevin hus (fel kevin tyvärr haha) och sen någonstans? Ska bli kul att se dom igen!
Ankläpparna yeaaa haha. Saknar när mina läppar varfylligare:( Måste fixa dom igen
Asså hahahahhahah!!!

Searching for the man I never wanted.

The institution of marriage endures. Worldwide, reports the United Nations, 9 in 10 heterosexual adults marry. And marriage is a predictor of happiness, health, sexual satisfaction, and income. -Oddsen är ju på min sida iaf, så min amerikanska husband var är du?? Komsie komsie, är redan redo med bröllopsklänning och allt! haha;)
Asså ojoj om jag verkligen skulle hitta någon och få ett greencard en vacker dag. Jag skulle nog dö av lycka! Jag skulle helt seriöst bli ungefär lika glad som om jag skulle vinna 10 miljoner liksom. Högsta drömmen verkligen. Tur att jag inte verkar desperat iaf. Men det är som det verkar, haha:)

Peerrrrrrfect

Alla är på stranden och jag sitter inne och svettas ihjäl och pluggar, nice!!

Wonderland.


Johanna visade mig den här videon (från flashbacks å klart;)) och jag täkte tillbaks till när jag var i Uganda med Red Cross i tre veckor och vissa, främst barn, såg oss och blev absolut livrädda. Det är så sjukt att tänka på att det finns så många människor som inte har en aning om hur vi i industriländerna lever. Det jag lärde mig i Uganda är utan tvekan några av det viktigaste lärdomarna jag kommer få här i livet, jag önskar alla kunde uppleva det vi fick uppleva.

The little things that means alot

Asså jag kan ju bli ledsen/arg över småsaker men det det behövs också väldigt lite för att jag ska bli glad. Ett litet medelande, några få ord, kan göra mig så himla glad liskom. Så tänk på det folkens, you can easily make someones day by just sayin something nice:)

Memories

Satt på La Salsa och åt när dom spelade tengo la camisa negra. Kommer ni ihåg den? 100 år gamal typ men ojoj som jag och mina kompisar festade till den när vi var i Spanien. Haha vilken rolig resa det var, hände så mycket sjukt verkligen. Vi bodde på samma hotell som ett gäng från norge och festade med (och emma låg med varenda kille typ haha) och dom hade sina tjejkompisar där som aboslut hatade oss vi gjorde alltid massa sjuka saker reta upp dom ännu mer. Emma lyckades se till att vi blev jagade av två prostituerade också, som äkta kastade glasflaska på henne och drog henne i håret, haha. Men sen gick hon ut och samlade in pengar och kläder till dom, haha. Ojoj min tid med Emma är lätt den vildaste perioden i mitt liv ska nog inte ens tala om allt sjuk jag har varit med om med henne (okej jag är ju inte känd för att vara vild så det var hon som stod för allt det sjuka, men ändå haha.)


Tengo la camisa negra,
hoy mi amor está de luto;
hoy tengo en el alma una pena
y es por culpa de tu embrujo.

Yo sé que tú ya no me quieres,
y eso es lo que mas me hiere;
que tengo la camisa negra
y una pena que me duele.

Braaa Sverige

Blir fotbolls Em lite roligare att titta på nästa sommar då:)

wiee.

Pluggade hela dagen och sen vart det downtown på kvällen och drack lite och kollade när dom visade upp halloween kostymer. Laddad jag är nu! Det var rätt kul iaf, träffade lite folk och sånt. Blev taxi till jack in the box sen, haha stackars chaffis, ojoj.

Vaknade imorse och det var fortfarande fest typ haha.
Nu ska jag plugga, wieeeeeeeeeeee.

Bra bröst dag.

Ni vet hur man har bra hår dagar? Bad hair dag mössan på liksom!? Iaf så har jag precis som bra och dåliga hår dagar bra och dåliga bröst dagar. Har haft det i många år. Och Just nu är mina bröst störra än någonsin, fastare och rundare än vanligt så just nu skulle jag kunna klä mig naken och visa upp mig typ haha. skojaaaaaa. Fast jag skulle vilja visa upp mina bröst just nu.
bra bröst dag
dålig bröst dag. hahah neeeeejj inte riktig....

Do the heizman on day hoe.

haha såg det här i tidningen och kom på att jag och Johanna faktiskt såg amish folk när vi var på väg till LA. Hur ovanligt måste inte det vara då att man lyckas se sånna? Iaf så satt vi och prata och dom kolla på oss som vi var äkta utomjordningar och något? Plus att det såg ut som dom trodde vi begått något brott eller något, dom såg helt förskräckta ut. Haha, förmodligen inte hört ett annat språk typ.

Asså?

Det är en jävla fågel här inne så skulle den försöka flyga ut så den flög i full fart rakt in i fönstret och nu ligger den på golvet och rör sig inte? Vet inte vad jag ska göra, vågar fan inte gå fram så den flaxar in i mig eller något. Skulle behöva fågel experten Johanna just nu!

Svenska hollywood fruar

Sitter och kollar på Svenska Hollywood Fruar och drömmer om att få hitta min man snart så jag kan få bli en:) Observera att jag inte drömmer om att jag ska få hitta en man utan om när jag hittar min man och får bli en amerikansk fru:)

Haha.

Alltså Jack, vilken smooth kille haha. tyckte faktistk smset var ganska kul. ganska iaf:)

Sebastian <3


Hjälp.

Alltså hjälp Natalie jag har en till person som tror hon är en sjöjungfru på min facebook, what da heelll I don't believe!


På tal om sjöjungfruar så står det på wiki att dom som tror sig sett sjöjungfruar har troligtvis sett sjökor och tagit miste.
Ja men förmodligen, as lika ju!
oh en sjöjungfru!

Btw nattis om man söker på sjönjungfru på google så kommer din blogg upp, coolt va;)



I couldn't contest it so here's my confession you're my blessing. You're the reason I believe you're the reason I sing

Snart så kommer det här bli ett problem, det här med att vara något mitt emellan. Vänta på något som aldrig kommer hända. Jag är inte rätt person för det, jag är alldeles för osäker och det blir för mycket kännslor så jag vet inte hur jag ska agera eller vad jag ska göra så allt blir bara fel. Ett tag till men det kommer ju komma en punk när jag måste ge upp. Well, well you win some, you lose some but you will always learn some.

På tal om tårta så måste jag ju berätta att jag är bp mästre. Kolla bara när jag spelade ensam mot Jo och Chris:
Game 1, dom kan ju inte annat än att skratta åt eländet.
Game 2, skrattet byts ut mot skam och tårar
Game 3, frustration
Game 4, någon trollar!

Eller?


Hade förresten kul på Supperclub igår, blev rätt full men på en bra sätt, var glad, dansade (inte för att man kan kalla det jag gör dansa men ändå) träffade människor och blabla. Ikväll kör vi igen:)

whatcha gonna do now, whatcha gonna do about it

Okej så jag har världens konstigaste musiksmak och lyssnar på random musik som typ ingen vet vad det är (förrutom Johanna som kan alla sånger i världen). Den här låten har jag lyssnat på sen jag var liten och jag svär varje dag när jag har haft tillgång till dator har jag lyssnat på det. Varje dag i typ 10 år verkligen..haha don't even know why.

You know you got me waiting in vain,
How come it's so easy to you?
You don't strike me as the type to be callous
But your words seem so obtuse
But then again I know you feel guilty
And you tell me you want me again
But I don't need any of your pity
I got plenty of my own friends

Blond vs Brunett

Alltså Natz vill ju att vi ska vara blondie-systrar men måste erkänna att jag älskar ditt bruna hår!
VS

Hon vänder sig om när du vunnit och solar i glansen.

Idag gick jag med Paul när han sökte jobb. Han gick in på två resturanger och fick två intervjuver och ska provjobba på måndag. Äkta fick jobb på 10 min typ. Jag måste också fixa jobb, vill tjäna pengarrrrrrrrrr. Money, money is so funny tralllal. Fast jobbade lite dag, hjälpte en kille att parkera lastbilen och blev betald i komplimanger:) Haha så mycket folk som har varit så snälla mot mig idag, så nu är jag på asbra humör och tror till och med att jag vågar dricka ikväll utan risk för att få aggressiva utbrott haha:) Är as festsugen wieee.




Rikskändis.

Alltså omgggg kolla vad jag hitta:D Tro det eller ej men saknar norge tiden lite det var så kul att vara lite rikskändis haha.Ni ser ju bara vad tidningen skrev, populära svenskar liksom;) haha fan som jag såg ut! 

Veckans pojkvän

Ross Wilson från Two a days, inte för att han är så jävla snygg kanske men han verkar vara en sån genuin, fin människa. Och så är han en sportkille, mums på det. har varit kär i Ross i 5 år typ hah


Thinspo från världens bästa Classe<3


Natalie dras till killar med snygga jackor.

wow. kan aldrig vara en kill jacka ens??
Vem kan detta vara tro? Enda personen i LA som går ut med en rock när alla andra är halvnakna typ.

haha Johanna sitter på youtube och kollar hur man klara olika nivåer på angry birds. Seriös grejer!

Hahaha Nattis!


Still got something.

Det går bara uppåt.

Over and Out

Kanske inte kommer blogga mer den här veckan för jag ska supa ihjäl mig:) Not today, not tomorrow, not next weekend but one.day.i.will.be.ok.and.that.is.all.that.matters. I will know what I lost, but I will remember what I still have. Och fan, jag är ledsen Natalie för att det här kommer blir konstigt, men vi ska ordna det på något bra sätt! Jag lovar, jag vill bara att du ska ha det bra.


Apple co-founder Steve Jobs dies aged 56


Vad fan, inget om det i svenska medier än? Kom igen Sverige..

Sing us a song tonight. Well we're all in the mood for a melody, and you've got us feelin' alright

Då var det helg, wihouuu! Sitta i bibblan till ikväll någon gång och sen? Kanske utklassa i beerpong i vanlig ordning?

Cool unge som Justin Bieber tweeta om. Hoppas mina barn blir talangfulla och söta, annars åker dom fan ut:)

Stupid Swedes.

Alltså så sjukt!? Varning typ.

Djurvännen Johanna.

Johanna- Vad var det där, var den på riktigt ens?
Jag- Ja det var ju en valross!
Johanna- Har inte valrossar snabel typ?
Jag- haha snabel??
Johanna- Ja men nått tryne liksom!?
Jag- jaa, tryne har den, men snabbel haha nejjj.


Johanna är bäst på djur, speciellt fåglar. Undrar ni någon gång om nån fågel art kan ni bara fråga henne! Haha kan inte ens komma ihåg allt konstig hon sagt om fåglar, en gång trodde hon en duva var en uggla iaf och en annan gång trodde hon att en duva var en kiwi. Hon är också övertygad om att strutsar har päls och en gång såg vi en fågel här i SB som hävdar hade klänning på sig, fast det var bara vanliga fjädrar liksom? hah.

Lika?

Money can buy you happiness.

Behöver 1 halv miljon så jag kan göra alla operationer jag vill göra sen skulle jag vara lycklig.

Världens snyggaste människor typ. ugh måste bli rik så jag kan snygga till mig..

14dec

Min Bday är om 2månader. Just sayin...hint,hint. (eftersom du Natalie är den enda som känner mig som läser min blogg typ, så är det alltså du som ska köpa mig denna! tack på förhand).


Stalker.

Men alltså att vissa inte kan ge sig? haha.
  haha bara några av alla hans 1000000 meddelanden. gosh.

Trött, Tröttare, Michaela

Omg så trött, till bibblan och sova i två timmar nu, haha. Sover så sjukt dåligt nu för tiden, somnar ofta ganska tidigt, vilket är ovanlig när det gäller nattugglan mickiz, men vaknar runt fyra tiden varje dag och är helt orolig i kroppen? Drömmer så jävla mycket sjukt. Aja god natt typ:)  (jag vet inte varför texten är så stor?)


Åhhhhh

Läxor, läxor, läxor. Ojoj har så mycket i skolan just nu. Blir LA på torsdag kanske(?), men nästa vecka blir det för första gången på typ tre månader (?) som jag inte är i LA, måste verkligen stanna hemma och studera den veckan. Usch haha fan vad tråkigt och jobbigt det kommer kännas. Veta att alla festar loss på Supperclub typ och jag kommer sitta i skolan och studera. POOOOAW skjut mig nån haha. Aja veckan efter kommer ju Nattis. OMG kan inte beskriva hur lycklig jag är över det, min andra halva, min själsfränd, mitt allt <3

(allså har ju 0 pengar, men tur att du har lite S-Daddys som kan ta hand om dig;);)

Iphone 4s Siri

Siri, asså wow.

They say "You ain’t grindin’ til you tired"


Kan jag få göra som han norska killen som vann 107 miljoner på freespin porrrrr favorrrrrrr

You make love to my mind.

Haha assååå!?:P
Det är inte som det verkar, lovar:)

LA CUMBRE SHORE?

Känns som jag är i jersey shore eller något, äkta drama mellan mina rommies. Båda har så fel, vill helst hoppa in och tala´om hur fel båda har, men ugh palla, håller mig utanför... Är lite för gammal för sånt här bs, sängen dags nu, god natt! (hoppas jag kan somna trots skriken haha)


I'm in love with a Fairytale Even though it hurts

Time for thinspo!
Asså jag är inte lesbisk men jag är lite kär i den här tjejen..
Kate upton- så jävla snygg!

RSS 2.0