Guess who is back, back again..

Jag och Johanna åkte till Hollywood igår. Blev utgång på älskade supperclub<3 Johanna åkte med Valentino och dansade bugg och sen rymde hon och hoppa in i någon gubbes bil och åkte till Dennys och käka. Haha inte första gången hon gör något sånt. Jag måste hålla bättre koll på henne när hon är full haha:P Fast nu har hon åkt vidare till sin BF i San Diego.l
Fyllekajan med flu shots skyllten hon slog alla med haha.

I have an angel on my shoulder, But a devil in my head.

Satt och pratade med Natalie om halloween outfits och kollade igenom vad vi hade på oss förra året. Och ja vad kan man säga haha, katastrof typ. Märket att det var första gången vi fira halloween typ.
Natalie var en skater boy en kväll, grrr.
Jag var en djävul med en arm, en strumpa, ett horn..men två klockor hade jag iaf!
Jag var tiger en kväll, grrrr, och natta visade hur man klär sig i sverige.
Den här kvällen när vi körde lite disney tema var vi nog snyggast, haha speciellt natta som hade en klännig på sig som var för 7åringar!
Jag började kvällen som en oskyldig guldlock men sen hittade jag en pistol, visa bhn och förvandlades plötsligt till en vilda western hora:O
Jag var en jätte förvånad häst en kväll.
Den här kvällen var jag bara mig själv. Lite tråkigt kanske men hade ingen utklädnad till denna kvällen.
fotbollspelare med vår egna lilla cheerleader:)

You love music so I put it in song.

Sitter och ordnar med lite transfere applications, where to go, what to do? Bara två månader kvar i Santa Barbara..Jag hoppas och det känns som dom två månaderna kommer gå ruggit snabbt och sen är det dags för ny destination och nya äventyr. Ojoj kan knappt vänta, så trött på det här nu:) Ni vet ju hur jag är, tröttnar fort och behöver lite nytt och spännande.

Fast ojoj många fina minnen kommer jag ju ha med mig från SB. haha så mycket sjukt vi har varit med om här. Hängde mycket med ryska boys i IV första tiden i SB
vaknade upp på alla möjliga konstiga ställen haha
Hade många sjukt roliga studer med mina två roomisar, men också en del som jag helst vill glömma haha:)
Flyttade till La brezza och hade den bästa sommarn i mitt liv. Ojojjoj kan inte ens beskriva. Träffade så mycket roligt folk och hade så mycket kul. Charlieeee och co hade lätt den bästa lägenheten dom fångade alltid in mig när jag kom hem från skolan haha.
Natz kom och charma alla mina kompisar..så klart..hah:)

DMV

Tillbaks från DMV, var jag lik dig Natta? haha försökte göra mussepigg öron med håret men är ju inte så lätt när man är halt flintis!:S
Natalie?
Michaela?

haha assååå inte ett dugg lika, men inte dirket så du ser ut som en seriefigure som på mitt körkort så går nog bra iaf:)

Lehgooooo

Ska äta/dricka Slim Fast i två veckor för jag har ett vad med Kevies att jag ska droppa 10 pounds. Var nästan exakt ett år sedan jag hade samma vad med en anna Kevin och då vann jag 100 dollar, som jag iof aldrig fick haha (varför är alla killar på mig att jag ska losa weight, eller det är ju ganska uppenbart varför ahah men låt mig var typ haha:P)

Och vad fan är det för fel på waves (vågar) i USA har köpt 100 stycken och alla slutar fungera efter en månad typ?? Min våg hemma har jag haft i flera år typ! Vågen jag köpte för några veckor sen slua fungera idag liksom. boooo.
Jag om en månad! hah skojaaaaaaaaaaaaa

What nourishes me destroys me.

Jag är så jävla trött. Hopplöst fall.

Happiness is not having what you want, It's wanting what you have

Asså jag är sjuk, kan någon komma och ta hand om mig

Sitter och ser på svenska hoolywood fruar (igen;P) och åhh kokar typ. Alltså jag ogillar väldigt sällan människor men Gunilla Persson verkligen hatar jag med en passion, fy fan vilken hemsk människa...ohhhhh my goooodt stör ihjäl mig verkligen grrrrrrrrr.

Hollywoodfru

Sitter i Hollywood och kollar på Hollywood fruar. Jag vill också vara en hollywood fru por favor!!!


ALLTSÅ OMG KOLLA VAD SOM HÄNT MED MIN NAVEL IMORSE NÄR JAG VAKNADE!!!!!!!!! VARNING FÖR ÄCKLIGA BILDER TYP ughhhhhhhhhhhhhh

MIN NAVEL HAR FUCKIN SPRUCKIT OCH DELTAT SIG PÅ TVÅ DÄR PERCINGEN SATT LIKSOM. VAKNA IMORSE OCH PERCINGEN HÄNGDE PÅ EN LITEN SKINSLAMSA! VA FAN INTE OKEJ? OCH KAN FAN INTE VARA NORMAL?


Once upon a time

Om en månad kommer Nattis tillbaks vilket fick mig att tänka tillbaks lite och kolla på lite bilder. Ihelgen Natalie var det exakt 3 månader sen Paul visade dig hur man kysser på olika ställen i världen, hahaha! Tur att du är så snygg så att han kom fram och vi fick vara med om allt roligt under sommaren!!!

Paul to da rescueeeee

Första ugången i Hollywood. Alltså våra outfits!?! haha, trodde vi var i SB eller nått, byxor liksom?:P

Och Du bestämde dig för att tacka genom att vara lite elak och kasta Kevies i poolen

Och det var ju inte så jätte populärt kanske


Men du gjorde ju upp för det genom att ligga med alla sen;) Så vi fick stanna och lära känna alla underbara och roliga människor.

har försökt i 10000 att ladda upp bilder på alla bunk boys och bunk bunnies men vill ju fan inte funka just nu. Men ska lägga till resten av bilderna senare, pallar inte försöka mer, kommer slänga ut datorn genom fönstret snart:)
Fast av alla vi träffa så vare nog sugrören och glowsticken som kom oss närmast <3
och här ska det vara en bild med glowsticks. men de kommer haha:P


14 december

vill jag få den här! Finns inget bättre än att sova på en arm, hah. Tack på förhand:)

Nerdddd.

Plugga, plugga, plugga. Åh måste gifta mig nuuuu så jag kan plugga och jobba samtidigt, vill kunna tjäna pengar igen! Åh back in the day när jag tjäna typ 8000 dollores i månaden och kunda shoppa ihjäl mig varje dag, det var fina tider det. Hade ju iof inget liv, men ändå:P
Not always true hah. Fint mitt hår ser ut.. skojaaaaaaaaa

hahah..

Asså äkta jag typ! hahaha

Borderline is a personality disorder that often hits women.

People who suffer from this are emotionally unstable and have a problem controlling their feelings. They often have poor self esteem and have a problem keeping relationships last. They are often deeply depressed, they have a problem controlling aggressive impulses and are very easy to blow up. People who suffer from this show substantial insecurity and instability in self image and coming to terms with their identity. Some people with borderline can see themselves as worthless or directly evil. They often feel misunderstood or badly treated. Feelings of boredom and emptiness are common together with a bad idea of who you really are..
hahahahah.


Snart kommer nattiz wieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
söta haha, kolla mitt ena öga, äkta kines!!
champange ska de drickas
OCh nattis ska porra sig och vara sexig i vanlig ordning:)


Take another little piece of my heart

Ohhhhh hade världens bästa dröm att jag fixa en lägenhet i Hollywood och hade bil så jag kunde köra fram och till skolan på måndagar och onsdagar, oj oj vad lycklig jag var haha!

Iaf lite bilder från helgen får man ju bjuda på!

Men åh datorn fucka ur så får ladda upp någon annan gång. segaste internetet i världen liksom.

Let me be baptized in your love.

In Hollywoooooodd igen, oh yea. Vart supperclub i ons äkta mycket folk på förferren @da bunk för att fira Nollan, bio i tors (as dålig film) sen supperclub igår och idag blir det nog Eden. wie,wieee.

Old news men jag är en idiot:) och äkta alkohol problem typ. Never done so terrible in life, helt seriöst. Nu fan måste jag figure out vad fan jag håller på med och få mitt liv back on track:)

Aja, hoppas ikväll blir lyckat. Behövs!

Natalie


Alltsa kollade pa den forsta minuten och tankte pa dig natalie haha. Haha, inget taskigt men du vet  hur du alltid snackade svenska med alla amerikanare och du gjorde det lite som han, forvantade dig att dom skulle fatta liksom hah;)

Hur mycket roker du? 100%


aaa jag ar lite kar i bade filip och fredrik, haha sa javla harliga.

Alltsa jag grinar typ


Veckans pojkvän

eller pojkvänner är det den här veckan! mmmhmmm.

I can't run if there is nothing to run from.

Oh my lite full igår då! haha. Blev hem till Levy först och sen vidare på förfest på Cliff och sen, tro det eller ej, IV. Hade faktiskt jätte kul. Och det behövdes verkligen! Känner mig mycket bättre nu. Iaf, vi var inte i IV så länge utan åkte tillbaks till Cliff och drack och sen åkte jag hemmmm.
Äkta trött idag. Måste plugga bläää. Får se vad kvällen har att bjuda på idag.

Bye my lovers. <3

I can't run if there is nothing to run from.

Oh my lite full igår då! haha. Blev hem till Levy först och sen vidare på förfest på Cliff och sen, tro det eller ej, IV. Hade faktiskt jätte kul. Och det behövdes verkligen! Känner mig mycket bättre nu. Iaf, vi var inte i IV så länge utan åkte tillbaks till Cliff och drack och sen åkte jag hemmmm.
Äkta trött idag. Måste plugga bläää. Får se vad kvällen har att bjuda på idag.

Bye my lovers. <3

Kompis.

Satt och kollade i en tidning och såg annonser på hundar och nu vill jag ha en hund! haha nuuuuuuuuuuu. Typ den här som vi såg på runyon canyon

Haha så söt, KOMSIE KOMSIE VOFFSIE

Just det, glömde berätta. En som bodde i suiten i Vegas hamnade i fängelse i flera dagar typ och han hade med sig världens sötaste lilla hundvalp som dom lämnade i badkaret helt blöt, utan något att ligga på, utan mat osv. Vad fan liksom?? Stackarn:/

Ughh mår så dåligt,någon behöver sticka en kniv i mitt hjärta asap please.


A wise girl kisses but doesn't love, listen but doesn't belive and leaves before she is left.

Soppa, sallad och vitaminvatten kiwi strawberry så klart!:) Måste köpa en våg. Måste gå ner i vik. Måste glömma. Måste sluta drömma. Måste inse. Måste sluta. Måste, måste, måste haha:)

Give me everything tonight.

Thursday?Firstday?Thirstday?Thirsteyyyyyy

So this is what I will be doin tonigttttt

haha well, well ska bli kul att träffa alla iaf. Birfday boy: haha så jävla ful utklädnad.
Träffa Boxxxx boysss <> wiee

och mikeyboyyy

och randall och jason-guy drunk and high all the time/buttercup haha. (n yess, jag är en man:))

Take my picture.

Haha alltså ni vet den här prodigy låten smack my bitch up? Jag trodde till för ett år sedan att dom sjöng take my picture..Inte ens likt!? Jag och Johanna var på fest och så stod hon och tog kort och så spelades den låten och ja ba åh take my picutre, lägligt liksom. Hon kollade as förvånat på mig och sen börja hon as garva. Inte första eller sista gången jag sjunger helt fel text, haha.

Anywayssss, ni fick Vegas i ord så nu ska ni få Vegas i bilder.
haha farmor rockar loss.

Det är nåt som gnager, en konstig känsla någonstans. Det kallas tvivel.

Oh godt huvudvärk! Haft det i tre dagar typ arghhhh kan inte sova.
Haha alltså förra året tappa jag bort 10 kort typ? Och jag överdriver verkligen inte. I år har jag hittils tappat bort 4 kort. Första jag gör när jag äntligen fått ett nytt kort är liksom att lyckas tappa dte när jag går typ 2 meter till 7eleven och tillbaks. Bra jobbat Michaela! Precis innan Vegas också, hah.

Oh no I think I said to much. Alltså jag säger alltid för mycket, positiva eller negativa saker. När ska jag lära mig att hålla tyst om vad jag feeeeeel haha?


Vackrate stunden i livet var den då du kom, och allt var förlorat.

Ojoj vilken vegas-trip! here is the breakdown:)
Dag 1, lördag: Skulle åk dit med tjejerna men åkta med boysen istället vilket tydligen gjorde Elena arg? hahs say what. Skulle liksom möta upp med henne när hon kom men hon hörde typ inte av sig. Bodde i alla fall i suite på cosmopolitan. Första kvällen blev det Marquee där vi såg Avicii (hah tror jag iaf?) Sen drog vi vidare till Drais men där jag mötte Elena i kön och vi bestämde oss för att gå tillbaks till hotellet istället.

Dag 2, söndag. Flytta mina saker från Cosmo till Bellegio och tjejerna. Drog på dayparty Marquee och sen blev det Tao, var på bord största delen av kvällen men var rätt tråkigt, kände liksom inga där. Roligaste som hände på det bordet var typ när en tjej kissa på sig? Mötte iaf upp med Kevin och CO sneare och massa kända djs kom typ (Eric Morillo spelade så joina andra honom på scenen) så stog och dansa och hade kul:)
Alltså jag måste ha varit full eller blid eller något när jag varit i VEgas förut. Aldrig sett så många som varit på droger. Varenda person på bordet var höga på något, allas käkar rörde sig i 190. Vet inte hur jag inte sett det förut när jag varit där, men äckligt var det iaf.

Dag 3,  måndag: Daypartyyy på Marquee igen och sen XS och såg Skrillex, deadmau5, Afrojack och någon mer? Ojoj så bra det var! AS kul hade jag. Var väll egentligen inget speciellt som hände men det var as bra musik:)

ahhh, bäst med allt på hela resan var iaf att den har gett mig en känsla jag aldrig haft förut. Det sämsta är att jag nu har blivit sjuk, hah. Missa skolan idag och är kvar i Hollywood. Blir tåg hem eftermiddag/kväll och sen blir det några seriösa dagar med plugg. Tror Johanna kommer på söndag!!!!!!! WHOUUUUUUHOUUUUUUHOUUUUUUU. Kan inte beskriva hur jävla glad jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Over.and.Out:)


Thinspo

Natacha Peyre får stå för lite thinspo. Måste skärpa mig nu alltså, ugh.

If you don't feel the way I do it don't matter, cause I will never know how you feel. In my mind it's all different anyhow

Guess who's back, back again..I'm baaaaack in Hollywood. Kom hit igår, hade lite filmkväll och ikväll blir det utgång tror/hoppas jag!? Sen bär det av mot Las VEgasssssssssssssssss imorgon, omg WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Bunk boysssss in action haha:)

Why does my heart go on beating, Why do these eyes of mine cry, Don't they know it's the end of the world, It ended when you said goodbye

haha alltså att fylle-flytta var nog inte en så jättebra ide, chris står just nu och lägger upp microvågsugn, bestik och massa saker på taket, hah!?

Omg, det blir avvvvv, åker till vegas på lördag! äkta gratis! enda jag behöver betal är mat. Bord med flaskor, boende, inträde alllllllt gratiiiiis! Är så jävla exciteeeeeed! haha känner inte hon jag ska åka med så bra, men vi har smsat as mkt och hon verkar hur söt som helst så det här blir nog as bra!!:D ÖVER LYCKLIG typ. Plus att mina svenska favvisar aviici och steve angelo djar på favorit stället xs dessutom! wieeeeeeeeeeee


åhhh jag ääälskar vegas <3 This is where it all begun and just might be where it all ends.

Once a failure always a retard.

Alltså jag är så jobbig! Är glad att jag har vissa runt omkring mig som får mig att vilja bli en bättre människa iaf:)

Anywaysss, en vecka ledigt från skolan, whouuuuu! Vet inte vad jag ska göra dock? Fick det här erbjudandet av Elena om en trip till Vegas med hennes promoter:

These are the events we would go to this Labor Day weekend! Let me know if you and your cute girlfriend (or two) want to come out for this weekend (I will cover expenses, hotel, etc!)

Friday Day- Roger Sanchez and EC twins at Marquee Dayclub/ Will-I-Am and friends at Encore Beach Club

Friday Night- Armin Van Buren at Marquee

Saturday Day- Steve Angelo at Encore Beach Club/ Tiesto at Wet

Saturday Night – Avicii at Marquee/ Steve Angelo at XS

Sunday Day- Fatboy Slim (was one of the best sets/parties I have ever heard last time he was here) at Marquee Dayclub

Sunday Night- Eric Morillo at Tao

Monday Day- Sebastian Ingrosso (of SHM) at Encore Beach Club/ Benny Benassi at Marquee Dayclub

Monday Night – XS Afrojack

Låter ju jävligt bra? bra djs och så är allt gratis också;) whouuu.

Förresten så satt jag inne på ett jävla badrum i 4 fuckin timmar igår och kunde inte komma ut. hahah. skjut mig typ.

RSS 2.0