VEGAS

Skola 8-12 sen buss till LA dar Drew plockar upp mig och sa vidare till VEGASSSSSSSSSSSSSS!!! Ah har velat aka as lange, sa ar sa himla excitedddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mickiz<3vegas

Eyy min familyyy nar ni kommer borde vi akta till vegas liksom! kora tema-keps kvall och lite sant!!? sa spara pengar mina sma fattiglappar! seriost assa!
haha ta med kepsar ocksa;)

Humor pa hog niva pa flashback



Min syster ar coolast i kommunen

Ah onskar jag var lika snygg som henne, lika rolig, lika smart, lika snygg kropp, onskar jag hade hennes ogon, mun, langa snygga ben, onskar jag hade hennes moral och lojalitet, onskar jag kunde tanka som henne, var lika social som henne, onskar jag kunde ata som henne haha, jaaaaa onskar helt enkelt att jag kunde ha allt hon har!
och jo, har passar du in min lilla snygging!

(niklas du ar coolast i kommunen ocksa, men du har inte sa manga tjejiga drag som jag kan vara avundsjuk pa;)) haha alskarrrrr dig! <3

Lip-slip?

eller ar hon sa klantig att hon tog pa sig ljusa trosor?


Skapa.


Framgångsrik kallar man en man som kan tjäna ihop mer pengar än hans hustru kan göra av med. Framgångsrik kallar man en kvinna som kan hitta en sådan man.


Naa har dom skicka in en till gravid i Big Brother? no bueno


Going under.

Har bestallt mat och tittar pa Titanic. Snart kraschar dom med isberget sa snart kommer tararna haha. Haha akta svenskar med i filmen ocksa ju, det hade jag helt glomt bort!! coooooolt...
Fan vad snygg Leo var som yngre..Han har inte aldrats sa bra imo..


Leo da vs nu

Everything changes.

Pa tal om Natti, fan vad hon har forandrats i annsiktet sen Paradise Hotel tiden!

DA:


NU:
Bra mycket snyggare nu. mycket ar val for att hon gatt ner sa mycket i vikt, men kanns som det ar nagot mer..host operationer host (och da menar jag inte fillers).

Hur? inte alls avis...


BB?

Helt plotsligen borjade massa vanner i Sverige skriva BB i sina statusar typ BB<3 eller Nu bli det BB, och jag tankte fan vad manga som ska ha barn eller ska halsa pa nagon som nyss fott.. Idag insag jag att det var Big Brother folk snackar om. Hanger inte med riktig har i amerikat.

Info porrr favoooorrrrr

Saknar dig, vill veta vad som hander i ditt liv= SKYPA MIGGGGGG

Len och krämig Balle- slurrrrrrrp


Marily Monroe


haha

jag var hungrig som en bog och sag den har i affaren, perfaaa.


edit: den var ackligt, inte ens atbar, sa ar fortfarande hungrig som en man.

You have my heart in your hands. Keep it or throw it away. I will never be the same again.


Hur javla snygg?

Amanda Seyfried. Sag henne nyss i In Time, ratt intressant film!

Intervention

Jag och Johanna brukade titta pa intervention. As ledsamt program som foljer druggis. Akta hjartskarande. Alla som vill leka med droger borde kolla pa dom dokumentarerna. Iaf sa sitter jag och kollar pa ett avsnitt nu och det ar om en kille som sniffar bad salt? Och nej det ar verkligen inte kul, men han har liksom byggt vapen med en ficklampa med papper pa for att fosvara sig mot annsikten och klattrar runt pa mobler med den dar ficklampan. Brukar sitta och grata till dom har programen men det har var verkligen jatte konstigt. Dom filmar liksom nar han ar hog och har sina hallucinationer och det ar helt sjukt verkligen...

Men ahh har ni tid over sa borde ni kolla, riktigt bra for det mesta.

#ILoveAmerica


Haha <3


giving up food and alcohol. not ciggs tho.

Allllltsaaa kollla magen!!!!!!!! GRAVID!!!!! GRATTIS TILL MIG

disneylandddd

Alltsa en evighet sen jag var dar sist, kom inte ihag nagonting sa visste inte vad jag skulle forvanta mig. Allt jag kom ihag var typ Musse Pigg som viska nagot opassande i mitt ora, haha.. Det var iaf as kul! K forvandlades till ett litet barn och jag skrattade ihjal mig haha..

bilder kommer..

Meth will change that

finishing up mina anit-meth ads. Don't do drug folks..(lite coca ibland ar okej;))


Assa vi haller pa med att fixa svart vita bilder, text pa bild, croppa och ratta upp..men det hjalper ju inte mig att redigera mig snyggare direkt..lets start retuschering pouhleasee.

Only when you have it all, you can lose it all.

Saaa ska forklara mitt desperata inlagg for nagra dagar sedan, aa for det ar sa manga som har fragat om det!! Iaf, sa fick jag ett mejl forra veckan om att jag har for fa units pa camups och for manga online units och att om jag inte fixade till det inom nagra dagar ar det bye america och aldrig mer tillaten att komma tillbaks. Fick det akta pa fredagen ocksa och skolan ar ju stangd over helgen sa kunde inte kontakta nagon eller gora nagot sa jag gick runt och vanta pa att det skulle knacka pa dorren och immigrationsverket skulle komma och hamta mig. Pratade med Martin om hur jag kanske kommer i april sitta i sverige och skype med alla dom nar dom ar har i LA, haha skulle skjuta mig sjalv.
Tog nagra dagar med mycket om och men och hundra mejl hit och dit men nu har jag iaf lyckats adda tillrackligt med on campus classes. Sa nu har jag klass tors-fre. Slutar 12 pa fredagar ocksa sa det ar ratt bra, sa jag kan ga pa supperclubb haha:) Ar fortfarande helt nervos att nagonting ar fel. Vantar pa mejl om att mitt visum ar iordning igen..haller tummarna..


Assa

sitter och forsoker gora laxor pa sharkys och det sitter en snubbe brevid som blows my mind. Han pratar as hogt och verkar ha dom mest otroliga hisotrierna om hur han sett manniskor som ramlat ner fran byggnader och tappat huvudet och folk som fatt armar avslitna och hur han gatt in i ett rum och hittat lakan tackta i blod och krossade kropps delar. ehmmm? fan ar han for nagot. mytoman eller mordare typ.

Hjälp

Jag är så jääävla rädd.  Fy fan värsta känslan i mitt liv. Vet inte om jag ska gråta eller Pissa ner mig. Gode Gud hjälp mig typ. Får.inte.hända. Be för mig typ.

krasch boom bang

igar nar jag gick fran subway sag jag en utis bli pakord av en bil!=O lag pa marken och oma sig och skrek och grejer. och personerna i bilen sprang ut med handerna i annsiktet och var helt forskrackta..ujuj..tror hon var okej dock, rorde sig och pratade iaf.
pjuuuw en utis pa flygtur..i believe i can flyyyyy

Take that Rick Perry.

Kristna manniskor alltsa. slutar aldrig stora mig pa deras idioti..Sa motsagelsefulla. Sa bakotstravande. Sa fordomsfulla och respektlosa.

Rick Perry (en av USAs presidentkanidater)- ”Jag skäms inte att medge att jag är kristen, men man måste inte vara i kyrkan varje söndag för att veta att det är något fel med det här landet när homosexuella kan tjänstgöra öppet i armén medan våra barn inte öppet kan fira jul eller be i skolan."

Washington Post, Tidningens politiska kommentator Alexandra Petri briljanta satirisk svar:

”Det är inte så konstigt att våra elever presterar så dåligt på proven, de har ju inte institutionaliserade böner som kan hjälpa dem. Andra länders elever utklassar oss i läsförståelse, kritiskt tänkande och framför allt Förmåga Att Acceptera Jesus Som Din Herre Och Frälsare, vilket efter matematik är nyexaminerades mest attraktiva egenskap för arbetsgivare.”

”Först blir de indoktrinerade av de där Mupparna (referensbakgrund). Sen går våra barn till skolan där Obamas homosexuella soldater förbjuder dem att fira jul. Det är avskyvärt.”

”Vita huset har inte ens en julgran. De har ett generiskt säsongsbarrträd”.

”Tro har gjort USA starkt. Det är dags att återinföra tron där den hör hemma, i klassrummet. På grund av Barack Obama är dagens barn vilsna, utan någon aning om vad jul är eller vad skolans uppgift är: böner och julfirande.”


Jesus och Jag

Igar var jag och bunkboysen i mataffaren nar plotsligt en tant kom fram
tant- ursakta, ursakta. Jag tycker om er alla men den har (pekar pa mig) ar speciell. Hon kanner Gud. Ni maste ta hand om henne. Gud alskar henne och har sant henne hit. Hon kan prata med Jesus nar hon vill so you better take care of her. Och sen gick hon..hahahah. Michaela betyder ju vem ar som Gud. Jaa, vem har jag undrat, men nu vet jag, det ar ju JAG!=O
haha var sa ovantat, jag borjade garva, dom andra sag helt chockade ut, nastan lite radda. Sa jao, forra halloween nar folk trodde att jag klatt ut mig sa var jag bara mitt riktiga jag, en angel (angel blir engelska ordet angel om man inte har a med tva prickar..wowowow!!) som gud har sant mig hit till jorden, bestis med Jesus 4lajfffff!!!<3

The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are.

Min forsta photoshop bild pa bloggnen, wooowww. Jag tar photoshop kurs nu, haha random, men det enda jag kom in pa. Sa om ni ser bilder pa mig snart as smal, stora brost och fin hy sa har jag inte bantat eller opererat mig..bara lite photoshop ala kissie style:)

(for overigt ar Gemma Ward, pa bilden, min absoluta favorit model just nu).

hotel, motel, holiday inn

nja inte riktigt, akta suiten och en hel manads hyra..ovart.

Forvirrad.

For det forsta sa har jag kopt en ny dator och gjorde det pa fyllan typ. kopte fel storlek och tankte inte pa att jag inte kommer ha svenska tangentbord..men hoppas ni forstar:(

Alltsa igar gick jag in pa vnattav blogg och upptankte till min forvaning att min mamma har tagit over vardnaden for en tjej for sex mander sedan. Ingen har namnt nagonting till mig, sex javla manader och ingen ville beratta att det bor en ny medlem i familjen? Fick reda pa det genom en lank pa fb liksom. Skont att man har sa bra kontakt med sin familj tankte jag..
Sa jag skrev ett mejl till mamma och fraga hur hon kunde ha missat att tala om detta for mig. Ar ju en ratt stor grej liksom? Da svarar hon att hon inte heller visste nagot, hon fick reda pa det samtidigt som mig och att allt bara var ett skamt..Sa da undrar jag om det langa inlagget i vnattavs blogg och soc, polis, psykologer och allt mojligt alltsa bara var ett skamt? Antingen ar jag efterbliven eller saknar den typen av humor..

lite klarsprak tack?

Let this be a lesson to us all

Love will kill you.

Bunkbunnies

Alltså när vi var playboy-bunnies på halloween borde vi varit bunkbunnies istället. Gjort en outfit av lite smutsigapowerade kläder och sytt på en mus och cigarett fimpar typ..

hacker

Call me Mark Zuckerberg. Anonymous finna call me soon. Jailbreaka min tele. Ladda ner Cydia till telefonen skulle installera sampref, men något gick fel..oppps telen helt död. Lyckades starta den med redsnow i DUF mode, så nu funkar min älskling igen<3 cool jag är.

RSS 2.0