Be my savior and I'll be your downfall

Börjar dagen med att kolla på världens vackraste bruds i victoria's secret fashion show 2011, tack classe <3

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Jag och Johanna var och såg Twilight Breaking Dawn på bio igår och ohhh myyyy gardeee säger jag bara vilken bra film! Var så fint när dom gifte sig och sen oj oj. wowwwwwwwwwww. Rätt snyggt gjort. Helt klart den bästa twilight filmen hitills. Nu måste jag bara vänta ett fuckin år tills nästa del, damn haha.


Old school

Vad tycks om Johannas nya mobilskal hahha

Oj oj.

Fy fan vad full jag blev igår. Vi spela beerpong, gick till Drais, gick hem och spela lite mer beerpong och omg vet inte hur jag kunde stå ens haha. usch mår så sjukt dåligt idag, sov till klockan fem liksom haha.

Det har varit en kul helg, men har druckit för mycket, måste checka in på rehab asap typ haha. Gillar inte att bli så här full. Så jävla äckligt, måste skärpa mig.

Annars har det varit en konstig helg. Saker och ting var inte som det brukar. Jag tror jag äntligen har kommit till insikt. Det känns så otroligt tråkigt och tungt, men inte något jag kan göra åt.  Ska hem och grina i en vecka eller något. Förhoppningsvis kommer jag vara så ledsen att jag inte vill äta. Fan vad fet jag har blivit, känner mig så sjukt äcklig, måste verkligen svälta.

Är hemlös om 2 dagar också. Älskar när allt går så bra <3





:'(

:'(


Voffsie

Kevies har fått en liten hundvalp! så jävla söt! var ju hos honom på thanksgiving och hans mamma visa bild på den och fråga om jag tyckte hon skulle köpa den. ja ba ååååååå, fast vet inte hur den ska bo i bunken med alla fester och grejer haha. Men nu är den här:)


hahah

haha jag vet inte varför men skratta as mycket åt den här videon

Suppppperclub

Alltså ojoj vad kul jag hade på supperclub igårrr, lätt roligaste kvällen jag haft på länge!  Dansade hela kvällen med Elena och Pauls as roliga mamma. Haha vad härlig hon är alltså! Haha alla var äkta as fulla också! Johanna är här också, fyller år på söndag så det är hennes bdayy weekend liksom!:) Ec twins var där och dja. Sist dom var där var jag ett vrak, så kul att få ta igen det liksom!

Måste köpa en kamera asap så jag kan börja ta lite bilder!

High heels, high hopes

OMG KOLLA VAD KEVIN KÖPTE TILL MIG, AS SNYGGA STEVE MADDEN SKOR SOM HAN VALDE UT WOWWWWWWWWWWW. kÄNDES SOM JULAFTON:)

Bra synkade bilder också, ser ut som skon på första bilden fortsätter på andra liksom! omgggg

Hooooollywoood

Igår åkte jag till Hollywood. Vi skulle på mitt älskade Supperclub men man behövde äkta biljett så vi gick till Drais. Var sjuuukt mycket folk och för första gången var det faktiskt riktigt kul där. Stod på samma bord som Chris Brown också, wooooow haha! Är inte alls kändis kåt men Chris Brown kändes lite häftigt att se måste jag säga.

Träffa Patrick förresten Nattis, hälsade inte ens, så han har inte saknar mig iaf haha.

Idag firade jag Thanksgiving för första gången. Var iof här på thanksgiving förra året, men var i Vegas och festa så märkte inte så mycket av det. Förrutom på trafiken när vi skulle hem, tog äkta 16 timmar för oss att ta oss från Vegas till Santa Barbara..omgggg alltså! Lika långt tid som det tar att flyga till Sverige typ! På tal om trafik, när jag åkte tåg hit var det en bil som tröttna på trafiken och bestämde säg att köra på järnvägspåret istället, äkta höll på att kollidera med den. Haha vilken dåre

Ect twins

Jag är med i ec twins video wowwwwwwww haha. Skön låt för övrigt


Jag och Nattis på scen bakom tvillingarna, jag leker promoter och Natalie viftar med sin monsterhand.



Por favorrr

Gjorde spanska quizz och skrev lite om dig nattis:)
Om du inte hänger med så skulle jag skriva om en person och berätta vad hon/han gillar så då skrev jag att du är frisör så därför gillar du Roman för att han har så vackert hår. Och att du gillar att gå på supperclub och älskar promoters, speciellt fransmän..Mvg på det hoppas jag:)

What da hell, I don't believe

Igår gick jag och la mig kl 7 på morgonen, två timmar senare vaknar jag upp av att en gubbe står i mitt sovrum och tar kort? Haha jag ba va fan är det som händer!? Låtsades forstätta sova haha. Fick veta sen att dom var och tog kort i alla lägenheter för att dom ska sälja lägenhets komplexet. Men ofta man går in och gör det när folk ligger och sover? Only in America...

Vad fan?

Hur fan kom det här peddot undan med det här?

Bad decisions make good stories

Åh, år efter Norge tiden ramlar det fortfarande in pengar, mycket välbehövligt vill jag lova! gick genast och åt för typ 100 dollar, bra Michaela:)

Lyckades även föra över 400 mer än jag hade, inte så illa jobbat!

Breaking point.

Usch, det är inte kul att bo här just nu. Så mycket sadness. Och  jag har försökt. Försökt vara snäll, hjälpsam, förstående, hård, rak och elak. Men förnekelsen har fått ett ansikte. Vet inte hur jag kan hjälpa någon som inte kan se själv att han har ett problem. Inte ens efter idag när han ramla och slog sönder hela toalettten och blödde i ansiktet och spydde ner hela balkongen. Det gör så ont att se honom så sårad att han inte klara av att hantera smärtan att han måste dricka. Och jag är livrädd för vad han kan göra mot sig själv. Har redan förlorat en vänn på det sätten..

Ugh fan vilken dårlig dag. Helt utmattad, God natt...

Team Classe

Asså åh, blir ledsen om classe visar sig vara en fjortisbrud! Vill  nog inte veta vem classe är faktiskt.
Hon och några andra verkar tro det är Dani Karlsson?


Och att snacka om att Natacha är något annat än eskort flicka är bara löjligt. Finns ingen tvivel what.so.ever that hon inte lever på sugardaddys. Inga direkt konstigheter i LA iof. Så också så löjligt att inte kunna stå för det bara och förklara att det funkar så här..


Asså Johanna

Skrev ju om Martin (som för övrigt läser min blogg, stort!!!!:)) och hans dåliga undanflykter men tror Johanna har lyckas slå det. Igår när en kille var väldigt sugen på att ligga och vägrade ge sig sa hon att hon har HIV, killen blev rätt chockad och plötsligt inte så sugen längre, haha. Ujuj, tjejer asså:P

SLURRRRRRP

OMG RYAN GOSLING I CRAZY STUPID LOVE, OMGGGGGGGGGGGGGG ÄR ALLT JAG HAR ATT SÄGA...!! SLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRP
Inte nog med att han är sjuk snygg men han är också med i min absoluta favorit film från när jag var yngre, United States of Leland, som jag konstigt nog är den enda i hela världen som sett?

Asså Martin

Pratar med Martin på Skype, haha. Först prata han med mig på fb samtidigt som han hade sex hah, godt. Sen säger han till tjejen som gillar honom lite som han bara vill ha "lite kul med" att han måste gå hem efter sexet för att han börjar få för mycket känslor. Det bästa han kunde komma på som undanflykt. ujuj killar...  

Sug

Alltså har inte pengar till cigg, så tänkte att det är ett bra tillfälle och sluta. Har gått hela två dagar haha, men ojoj vad sugen jag är på en cigg. My godt, fast har varit på jätte bra humör och känner mig positiv och confident typ, plus att jag har as mycket energi, skulle kunna springa en mil nu. Har lite väl mycket energi kanske, prövade att klättra på väggarna innan men gick inte så bra, lite som att ligga på mage och klättra...

1månad

kvar tills jag fyller år, då vill jag ha:
1. En weekend resa till Vegas
2. Gå till frisör och sätta in nytt löshår
3. Göra naglar och ögonfransar
4. Fixa läpparna
5. 10 nya klänningar, några nya skor och nya underkläder.

Så börja shoppa;) Tack på förhand.

Overfeel and underthink

Stannade i Hollywooooood efter att Nattis åkt. Blev väl lite halv katastrof. En tung helg som blev extra tungt för att det är så mycket svårt nu. Så allt känns 100 ggr svårare att hantera. Gick väl egentligen bra tills jag drack och inte kunde hantera känslorna, istället blev jag helt överväldigad och visste inte vad jag skulle göra med mig själv. Var ganska fruktansvärt haha. Och pinsamt. Men, men kan inte älta i det. Får bara lära mig något av det och gå vidare..

Ja vad annars Nattis. När jag åkte hem så var killarna och kolla på fotboll så då satte jag på clips på hans bodypillow och ritade mitt annsikte och klistrade på, haha fick han en trevlig överaskning när han kom hem. Fast på vägen hem såg jag filmer på honom från XIV när han var med lite olika tjejer, då kändes det inte lika kul längre haha.

Lyckades fan glömma mitt pass där också, jäkligt smart. Kan inte gå till banken och ta ut pengar nu liksom:S Låg tydligen kvar i badrummet. Det roliga är att jag liksom var på väg ut och tänkte fan sminken och sprang upp och hämtade det i badrummet men passet tänkte jag inte på, haha.

Yo,yo nattis har inte så mycket mer att skriva nu, men imorgon ska jag på ultraljud med Jois haha. Uppdaterar om det händer något spännande.
haha snyggt va?;)

Maria Montazami, gratis vodka och svensk mat!


SLURP.

Har kollar på alla program av Real Housewives of New Jersey och är lite kär i Albie..Rik, smart och snygg. Come to mamaaaa

11.11 11.11.11

Idag kl 11.11, 11/11-11 önskade jag mig något. Tror ju inte på sånt där, men I could really use a wish right now, a wish right now trallallalal. Pouhleaseeeeeeee.

Lite bilder.

Skulle lämna Nattis på LAX men så var vi hugriga så vi drog till Subway och där glömde vi bort tiden så hon missade sitt plan..yeeesss tänkte vi, en sista gång på Supper liksom, wieeee. Dagen efter kom hon inte med något plan heller, men tredje gången fick vi till det. Stackars grabbarna som sagt hejdå och kört henne tre gånger liksom, haha.
Favorit killarna:) (as bra bild jag vet, iphone 3s sugerrrrrrr. Det är det s står för om ni inte visste det).
Någon tyckte att dom hade pyntat fint utanför dörren genom att ställa två ruttna palmer där, haha. Bunkern blir bara fräschare och fräschare!
RIP kevies bodypillow:(
Jag lyckades ta kort precis när Kevies tappa telefonen i annsiktet typ haha. Skulle egentligen ta kort för att visa hur jäkla snyggt han sitter i bilen, fötterna ut genom fönstret å aa ni ser ju haha
Gör alltid två kanniner med händerna när han ska skriva på telen?

Haha alltså jag skulle vara här en vecka typ, och nu har det gått 3 eller något haha. Ikväll blir det EC twins på supperclub, åhhhhh vad jag önskar att du var här Natalie!!!
Jag och Nattis med EC twinsen på Halloween

Playboy+Mickies?

g
haha nejjjjjj tack


It is time.

Har gått runt och varit emo och tyckt synd om mig själv och grinat ihjäl mig för länge nu. Nu är det dags att gå vidare och hålla huvudet högt. Dags att glömma, dags att skapa nytt. Dags för förändringar och jobba för det jag vill uppnå. Nu jävlar. :)

I'm not crazy, I'm just a little unwell I know, right now you can't tell But stay awhile and maybe then you'll see A different side of me

I'm.Sorry.

Sockerpappaaaa

hahaHur svårt kan det vara att stava mitt namn rätt när det står där liksom?:P

I feel sick tonight.

Asså va fan, när blev jag så jävla fet?? Fy fan vad illa jag mår verkligen, vill spy rätt ut. Så här går det när jag inte har en våg eller en spegel hemma. FML. Tur att jag är så äcklad att jag har noll matlust nu iaf:)
Reverse thinspo. varsågoda

RSS 2.0