If you hold on to the past you might never see the future

okej folk börjar klaga för att jag skickar 20 skit mejl om dagen haha. Så nu har jag tagit bort alla kontakter på msn och hotmail. Det borde väll funka? Får fan hoppas det, för alla andras skull typ:P

Seen it all- so what's next?

Jag har sett alla avsnitt av gossips girl, american dad, family guy, cougar town, desperate housewives, 8 simple rules, vänner, how i met your mother, laguna beach, the hills, the city, 2 in a day, jersey shore, keeping up with the kardashians, entourage osv,osv,osv. Behöver en ny serie att se nuuu. En serie i stil med dom jag räkna upp, "ungdoms-serie" eller vad man nu ska klassa det som. Behöver något lättsamt och roligt att kolla på innan jag går och lägger mig. Nisse du som sett allt, nån serie i stil med dom jag räkna upp som du kan rekommendera?

I'm going, going back to Cali, Cali

Ojoj, jobbar som fan nu. Har arbetsveckor på 70-80 timmar. Men det är asnice, ska se till att ha tillräckligt för att kunna åka tillbaks lagom till Flotopia i april. WOWSA alltså på flotopia. Fy faaaan vad kul jag hade. Började när vi gick upp och dansa och drack och fortsatte till nästa dag till. Helt sjukt kul.

Flotopia förra året

Dansa på balkongen och kolla på allt folk på gatorna


Men sen kom polisen och avsluta vår balkongfest och hällde ut våra 30-racks som vi precis köpt. Boooo.


Så vi leta upp en andra fester- där jag pekade på lite folk

Sen dansade jag lite

Vissa rookies pallade inte trycket

Denna magiska dag avslutades med att Johanna förvandlades till kille

oOOOPS penis-slip!

Man lär sig något nytt varje dag

och idag har jag lärt mig att när man blir riktigt fet förvandlas tydligen magen till en gigantisk murra

Another crazy day, let's drink the night away and forget about everything.

OMG så trött jag äääääär!!! Charly, som vi bodde granne med I santa barbara på la brezza kom på lite överrasknings-besökt hela vägen från Paris. Ojoj vad kul å se honom igen:) Vi festade till typ halv 4 sen var det upp kl sju för att börja jobba halv åtta. Jobbade dubblet idag, först 07.30-14.30 Rimi och sen 15-22 på ålderdomshemmet. Gick två gånger på rast och låste in mig på toaletten och powernappade 10 minuter, hahah! Åhh, som jag ska sova nu. Börjar 15.00 imorrn men måste köra ner Johanna halv åtta:(

We r all trash that eventually goes to waste.

Mina favorit byxor börjar bli liiite slitna. Är tyvärr dom enda byxorna jag har med mig hit så jag måste ha dom när jag jobbar. Lite sexig jag är när jag böjer mig fram med dom! (Lugn nu, har svarta leggins under).Leagal prostitution

Haha så jävla klockrent.

Stalker

Sedan jag flytta hit har jag fått två stalkers. Den första är en riktig tjockis. Han har mjukisbyxor och inga kallingar under och så går han alltid och hänger han över kundvagnen så att hela asset syns. En dag kom han fram och fråga om jag ville komma och äta middag med honom. Han stamma och var asröd, räckte mig en lapp med sitt nummer och sen sprang han ut typ. Jag hörde aldrig av mig till honom (vaaa, gjorde jag inte!?) så han kom in efter några dagar och var ill förbannad. Skällde ut mig typ och fråga om jag inte hade hört av mig för att andra hade sagt att han inte var något bra för mig. Efter det har han kommit till affären några gånger och stått utanför och kikat in eller smygit runt bland hyllorna och tittat på mig. Han har aldrig handlat eller kommit fram till mig, bara smygit runt och stirrat. Så här ser han ut bakifrån:
Very attractive. Mmmmm. Och han ser ännu bättre ut fram ifrån:
Här sitter han med sin hamster Pelle. Han är verkligen slående lik en gris i annsiktet!

Min andra stalker är manodepressiv och sjukt ostabil. Han ringer 25-30 ggr om dagen. Och jag lovar, jag överdriver inte, han ringer verkligen så många gånger! Plus att han skickar runt 10-15 sms. En gång kom han hem till oss när jag och Johanna låg och sov i soffan. Han bara gick in och jag och J låtsades fortsätta sova medan han satte sig på en stol och flåsa och stöna. Vi trodde vi skulle dö. Han har även gett mig rosor och en tavla på sig själv. hahahahah. jag ska ta kort på den och visa sen!
Här är han iaf- på fest hemma hos oss för några år sedan när jag och johanna bodde här.

sugardaddyyyy.

OPS!

Äkta jag gjorde bort mig igår då! Skulle ha jobbat på gamelhemmet från 07.30-15.00 men av någon anledning hade jag sett fel och trodde jag började kl 15.00. Problemt var att jag hade glömt min mobil på Rimi så dom fick inte tag på mig heller. Klockan 12 upptäckte jag mitt misstag. Oj,oj lite pinsamt. Var till och med där halv åtta och körde ner Johanna. Not okay.


Freespins

fuck yeaaaa

All the best men are married, all the hansome one are gay

I <3 Abercrombie & Fitch

In love with a fairytale

Millions of girls find this attractive? really!?

Uteliggare?

Robert, is that you?

When reality hunts us down n the truth strikes us.

Hahah Tällberg är väll ganska likt Rosengård ändå? Jag som alltid tyckt Salka varit stenhård men det är väll å andra sidan inte så svårt att verka så i lilla oskyldiga Tällberg. "– Jag har blivit jagad av lejon i Afrika på riktigt, men det var ingenting mot det här. Jag har inte varit i närheten av sådana situationer, då känner man sig väldigt liten, säger hon." haha please dramatisera lite mer..

Och wow till killen i videon som säger "Vi är inte i Sverige här"

Before n After

Tog ju lite bilder innan jag börja banta så jag kunde visa lite före- och efterbilder. Så nu tänkte jag slänga upp en efterbild! Varsågoda

Veckans pojkvän

Eftersom Natz har denna veckan beslutat sig för att sno min pojkvän snor jag hennes. Så den här veckan är jag tillsammans Alex. Egentligen kan det vara valfri (läs duktig/rik) hokeyspelare. Så länge han behåller hockeyutrustningen på eller har en plastpåse över huvudet så är det min drömkille.


My heart goes like bom bom bang.

Nu har jag beställt nytt hår. Och den här gången blir det att pröva en ny metod- weaving. Behöver vila mitt hår från allt brännande så nu ska jag pröva metoden när man gör en fläta vågrätt (sk cornrow) över huvudet och syr fast ett löshår träns.

Voílaaa

WTF

OMG, WTF. Vår ved tog slut igår kväll och vi har inte eldat något på hela dagen. Så nu kl 7 på kvällen åkte vi och hämta mer ved. Så kommer vi hem nu och jag lägger in lite papper och ved så ba poff så började det brinna!?!? Alltså nej, det var ingen glöd kvar.

It's not that I don't like you- I'm just down to party.

Okej, lite bloggande nu på Natz request. Sooo, jag har tänkt lite över mina killproblem och varför jag aldrig börjar tycka om någon. Och det här är vad jag har kommit fram till.

*Om jag träffar någon som är intressant så tänket jag alltid att jag kan träffa någon intressantare.
*Jag älskar frihet:
-Jag vill inte stagda mig, jag vill flytta runt, göra ny saker hela tiden osv
-Jag älskar och festa och träffa nya människor
-Jag vill kunna göra vad jag vill, när jag vill
-Jag älskar att vara spontan och vill inte vara bunden till något/någon.
*Jag är en dreamer- jag drömmer alltid om mer&mer och bättre. Med andra ord är jag aldrig nöjd.
*Jag har prentat in en inställning och åsik om att jag inte missar något- att kärlek(läs förhållande) är inget jag behöver.
*Jag blir lätt uttråkad och måste ha nya saker som händer och få träffa nya människor.

Boys,boys,boys- i love boys so much I can't settle for just one- I want them all.


I remeber when I lost my mind.

Den här filmen vann tropfest- världens största tävling för kortfilmen. What da hell, I don't believe- check it out tho. Alltså serri, var domarna höga på svamp eller nått? Fanns det seriöst inget bättre? Hahah.

Be very afraid

This is me now..


So many people but it's got no soul

I dag har jag sett en död människa irl för första gången. En man på ålderdomhemmet dog idag under mitt skift. Det kändes inte så konstigt att se honom. Mer fridfullt på något sätt. Jag tog hand om honom för två dagar sedan och han var verkligen så sjuk och dålig. Så det kändes på något sätt skönt att se att han äntligen slipper lida och fått frid. Hans fru var dessutom med honom in i det sista.

För övrigt har jag jobbat 14 timmar idag. Började halv åtta imorse, gick och la mig 5 och gick upp halv 7. Men har konstigt nog inte varit trött idag. Jobbar 14 timmar imorgon, 8 på söndag. Min nästa lediga dag som det ser ut nu är 7 mars. Jag är redan rätt slut.

There's some place that she'd rather be She says, "I believe this is killing me."

Ooooh, klockan 6 går jag upp, tröttare än tröttast. Kommer till jobbet och inser att jag är 8 timmar för tidig. Börjar kl 15 och inte 07.30, haha lyckat.
Blir mycket jobb för både mig och Johanna nu, så jäkla bra. USA snart kommer vi!!!!:)

Dbooo my man, längtar efter att dra en galen fest med honom:)

My life

Är det här receptet på magi? Receptet på ren kärlek? Är det här receptet på perfektion?

WOWSA

wow vilket skillnad! måste verkligen pröva!!Synlig effekt? Vad exakt är det dom har ringat in? Finns det något där? Jag behöver kanske plocka fram förstoringsglaset... Jag förstår inte dom här reklamerna- ånej celluiter, ånej munsår, ånej finnar. Och så finns det inget där? Så tar dom på någon kräm och så ba WOW borta!  Tror reklambyrår/företagen att man går på att köpa ett medel som tar bort något som aldrig ens fanns? Hade inte reklamen varit med slagkraftig om dom tex på dom här bilderna hade satt ditt lite celluiter på henne och sen ba WOW borta på efter bilderna!?

Powned

That's what she said..

I do not know whyyy

Varför fladdrar inte Shakiras ass åt alla håll, som min gör, när hon skakar rumpa? Jag skyller på mamma och dåliga gener:(

What da hell?

Jag vaknade med 54 medelanden på hormailen- alla delivery failure notifications. Dessutom hade jag fått ett mejl från mig själv. Va fan? Hur får man bort spam som skickas från ens eget konto? Help please. Fick svar från en förvirrad mormor som undrade vad mejlet betydde, haha. Well, I don't even know och jag kan inte svara henne heller för max-gränsen för skickade meddelanden är nådd. Lolz.My life is temporary out of business

google är nere och eftersom det är min hjärna så funkar jag inte just nu..Var knappt så jag kunde skriva det här inlägget- helst hade jag velat googla min överskrift för att se om jag stavat rätt haha..

Can't be tamed

Wowsa! vågat,vågat. Men en fråga, hur fan får man så runda och uptryckta bröst utan bh?

Veckans pojkvän

Biiiiic booooi, don't talk say wok, ok? THANK YOU, YOU ARE CALLING OK?
Haha veckans pojkvän är killen i ownage prankcalls, så jäävla rolig!

PaoWow


Inspiration till hur man ser ut som ett äkta white trash kanske..
Kissie

Hej här är ett inlägg om att jag ska dricka lite vin, men egentligen vill jag bara visa mina bröst.

-Inte alls ansträngd pose, jag står alltid så här när jag dricker! Glaset precis vid bröstvårtan- sooo kissie-style

Had enough of this comfort-conversation

Att jobba på ålderdomshem är minst sagt intressant. Idag träffade jag en dam som fått amputerat båda benen. Hon hade en protes på högra benet och höll att träna det vänstra benet för att kunna få en protes till det benet till våren. Hennes dröm/mål är att kunna dansa på hennes 90 år dag som är nu i vinter. 89 bast, inga ben men inte fan ger upp livet och lägger sig ner och tänker att nu har hon gjort sitt, nu är det över. Nä istället så är hon glad och uppåt och kämpar för att kunna dansa på sin 90 års dag. That some bad ass spirit right there!Inget skämt!

haha fan vilket jävla skämt...

Perfection.

Kelly Upton

Lady Gaga

is sooo ugly

omg,omg O-M-F-G

JERSEY SHORE mid season trailer...WOW.
Jersey Shore - MTV Shows

Watch me work it, I'm perfect

Svensk doll vs Norsk barbie


I dream of perfection. I dream of being beautiful.

PlasticFantastic

Thank God for plastic surgery


New home.

Eftersom våran husvärd har hämtat hem en brud från afrika(lite äckel-varning där!) så fick vi inte längre bo kvar. Så idag har vi flyttat till en rätt schysst villa, två våningar, 4 sovrum blablba, dock inte gratis längre:(

I remeber when I lost my mind.

Jag har precis kollat på I Know What You Did Last Summer. Oj,oj kommer ihåg när jag var litet och kollade på den- inte lite rädd jag vart! Men nu? Inte ett dugg. Fast det var en gång jag höll på att dö av räddsla, men inte pgr filmen riktigt- jag var inne på mitt rum och kollade på den medan jag packar när Gier plötsligt kommer in bakom mig och säger ÖJ och wouuuu vad jag skrek! haha trodde jag skulle få en hjärtattack.

Jag tycker fortfarande filmen faktiskt var rätt okej ändå (fast har lite svårt att inte tänka på scary movie filmerna i vissa scener). Och WOW vad snygga både Ryan Phillippe och Freddie Prinze Jr är! Smälte 80 ggr.


Ring my bells.

Ett vanligt fenomen jag ofta ser är tjejer som lägger på sig lite när dom skaffar pojkvänner och plötsligt inte bryr sig lika mycket om hur dom ser ut. Sen när det tar slut ser man hur dom går ner i vikt och frärschar upp sig lite. Blondinbella trend verkar däremot vara tvärtom.

Singel-Bella

Blondinbella under Nisse-förhörhållandet:

Me want

these leather pants from Jofama by Kenza

PaoWow

Nu vet vi var Paow har fått sitt hårfäste och panna

Sådan far sådan dotter..

I hope you blow away.

EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg,EMO-inlägg

Jag önskar att jag äter för att leva och inte lever för att äta. Jag önskar jag kunde äta normalt, träna och vara hälsosam. Men mest av allt önskar jag att jag inte var så tjock. Och för att ändra på det skulle jag göra nästan vad som hälst. Blåsor på fingrarna, sår/blöder i halsen. Orkar inte. GE MIG REDUCTIL NUUUUUUU. Kan jag snälla få min lön så jag kan beställa så jag slipper vara hungrig och sugen. Please. Orkar inte hålla på såhär. Så jävla dumt.


Today might be my lucky day..


Do you feel lucky, do you punk?

Take another little piece of my heart.

Måste.Få.Min.Lön.Nu.Så.Jag.Kan.Köpa.Reductil.Annars.Kommer.Jag.Snart.Hugga.En.Kniv.Genom.Mitt.Hjärta.


I run this shit

Just so the people here know the truth. . . the Truth is that I AM GOD. How do i know this? Well, one day i knealt in front of my bed to pray. . . and then i realized something. . . I WAS TALKING TO MYSELF.

Dum spiro, spero

Jag och Jo skulle göra kladdkaka men hade inge kako, så då kom Jo med den briljanta idén att ta en av våra nutrilett påsar med chokladsmak. Och ja det blev faktiskt helt ok!

Nutrilett-kladdis. Kan ju låtsas att den är nyttig också:P

Making love to your mind.

Det här säger verkligen allt om det patetiska rättsystem i Sverige. Hade det varit i tex USA hade det stått fick livstid/döms till döden för morden. I sverige står det får fängelse för mord- som om det inte är en självklarhet liksom.

Speaking of

penguins. Från Penguinen på flashback- "Hehe, tro det eller ej så är det jag som filmar. Jag och Gurran(sköningen som slår till honom) hade tråkigt så vi spelade att spratt på Henke Men de två är riktigt goa IRL, alltid något i görningen."

Dagens flashback-tråd

Disaster.

Mitt hår är äkta DISASTER nu, men när jag kollar på Paulinas hår känner jag mig lite bättre.

God aka the Devil

"Du tillber en Gud som väljer att inte bevisa sin egen existens, vars konsekvens blir att fler människor hamnar i Helvetet, att världen är oenad, att människan för krig och förstör sin omvärld..."

What ya doin?

Nuttin just chillin on a big foot. ÅH vad rolig fredaag jag haar. TOOO MUCH FUN!

What the hell I don't believe..

Check it out thooo. Justin Bieber har faktisk en panna under sin pott-frilla lugg

Who do you, who do you think you are? Ha-Ha bless your soul.

Haha, jag har precis sett Kick-ass. Vilken kiss-ass film ändå!

Mickiz<3Jersey Shore


WATCH IT BITCHES!! (Natz)

Rising up.

Ohhhh är så trött på det här horvädret. Igår såg jag grönt gräs och idag var det snöstorm alabama typ. Hoppas jag inte behöver skrapa bort en sån här från bilen imorgon

UPpPpDate

Jag tyckte Paulina såg ut som en billig hora från Ryssland när kappan var stängd. Sen när hon öppa den så blir de ju bekräftat att det är faktiskt det hon försöker klä ut sig till.

Ugh.

Paow lär ju aldrig vinna något mode-pris iaf

Men Tyra vad faktiskt fin

Minor.

Uppenbart att Peddo-Nemo tänder på underåriga, tog till och med sig en på finest award;PpPPp Sen blev han ledsen och drog där ifrån när peddo-skämts drog. Buhuu-fucking-uhuuu

Seriously?

Haha asså vad har Paulina(?) på siiig!?!? KATASTROF. EN sådär kjol hade jag också när jag var 14...Haha hoppas hon var oseriös.

Lorenzos blick när han såg Paulina

Paris försökte titta så mycket i kors som möjligt för att undvika att se Paulina


Syskorna Tjockis?


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Classe är ääääntligen öppen igen! LOVES IT!

Hide and Seek.Jag vill också kunna måla mig som en av hyllorna i affären, så när det kommer jobbiga kunder kan jag bara ställa mig vid hyllan, smälta in och försvinna. Problem solved.
På tal om jobbiga kunder så kom en tjockis-kund in igår och börja svamla och blev helt röd i annsiktet. Fattade typ inte vad han ville först men sen räckte han mig en lapp med sitt tele-nr och sa att han var ledig på lördag, han var upptagen på tors men kanske kunde träffas lite på kvällen annars var han ledig nästa tis, ons och fre..sen sprang han typ ut ur affären, ill röd i annsiktet. Hhahaha!

Sooner or later it will all fall down.

Kissie har ju snackat så mycket om hur smal hon har blivit efter barnmats-dieten så var lite spänd på att se henne på finest.

Kissies egna bilder där hon ser ut som ett anorexia-fall


Trumvirrrrrvel dudndun kissie in real lifeeeee

Det går bra nu.

Har precis ätit taco-sallad för 10 pers cirka. Är så sjukt mätt nu att magen håller på att sprängar. Har gått upp 1gram sen jag började med att försöka "banta". Haha går bra nu.. Vi kollade på Paranormal activity 2 medan vi åt. Jag tyckte den första filmen var dålig, men den här var en riktigt katastrof. Worst everrr.

Oh wat da hell iz dat!?

Haha sista killen
What the hell is that?
I just wanna buy a dvd!
One second, I'm calling the police

ATM-googles

Tog en månad för mig att bli av med mina kort det här året. Rekord kanske? Norska och svenska visa korten är boooorta. Plus att min vinterjacka blivit stulen. Så nu äre fan dags att våren kommer så jag slipper frysa:(
Behöver att par sånna här, så jag alltid kan spåra mina kort. Dom ska funka bra har jag hört!

Haha!?

Haha det finns så sköna människor...Less is....boring.

Ojoj mitt hår är en katasrof just nu! Tovigt och slitet och så har jag äcklig utväx typ:S Men ska besälla nytt löshår nu. Äääääskar långt hår. såå jävla snyggt <3


Vi såg Rapunzel när vi var i Vegas förrut. Tycker dock hon har överdrivit med längden men å andra sidan vet man ju inte om man blir inlåst i ett högt torn någon gång och behöver använda sitt hår som rep.


Tycker personligen inte det finns någon tjej som passar bättre i kort hår än långt. Titta bara på Rihanna till exemple- hur mycket mer snyggis hon var i långt.

Med långt hår


Med kort hår

Scurrrrred

Det är någon mysko(läs läskig) person som går fram och tillbaka på vägen neranför huset varje dag/kväll/natt. Vi lyckas alltid åka förbi honom och han är så jävla as äcklig verkligen. Ser ut som mördaren i fritt vilt. Har mardrömar att jag en dag ska titta ut genom fönstret och se honom svänga in på vägen mot huset. Då lägger jag mig ner och dör på fläcken typ.


Så här ser han ut (fast hans kläder är blå och så minus ishackan). Ughhh, jag är rädd!

Guess who's back

Tillbaks från Bergen. Panik städa huset när vi kom hem eftersom Geir kommer hem igen efter 14 dagar på Nordsjön.

Slänger upp de coola NM tecknet och gör en shout-out till Nisse, Natz och Mami.

Trippin'Den ökända bag-in.box drogen är inte och leka med.

Help please.

Ok Nicke och Natte, låten som "Davve med leendet" alltid spelar på sommrana (sækert øvrig tid på året också, men vart då jag kørt efterfester med honom iaf) play me a memory blablablah nånting tror jag. Nånting med piano tror jag också? Asså jag blir galeeen, letat som fan. Snælla hjælp mig, vad heter den? Leeet's brainstorm.

Far away.

Fick ett sinnesjukt intressant erbjudande idag, haha. Træffa en kille, eller borde jag sæga gubbe? (genom gemensamma kompisar) som erbjød sig att betala mig en resa ner till Thailand, tillsammans med han och hans kompis- och væll dær skulle han betala en brøstførstoring åt mig. Ja ba, HAHA du ær 40 år så tack men nej tack æckel gubbe. Can't touch this, dananandana. Iaf så blev han as pissed. Haha, vad hade du trott gubbstrutt?

 

Har btw vart vaken 39 timmar i stræck nu. Skøøøøn....T.

 


Into the night.

Åt asssssssgod lasange på Egon idag. Sen drack vi till 3 nær alla decka typ. Førrutom jag. Har, av någon obeskrivlig anledning, haft sån sjuk ångest sen jag kom till Bergen? Iaf, så nær alla decka runt 3 så gick jag till 7/11 och køpte en rulle center och cigg och gick ut och gick i 1,5 timme i spøregn. Kom tillbaks halv 5 typ, dyyyngsuuur. Normlat? nja. Skønt? Ja.

Kan inte ens bøøørja beskriva hur mycket jag saknar USA:( Men ær så glad att jag har Johanna hær<3. Førsta Feb nu iaf, snart ær jag tillbaks!! WIEE.

 

Inte bara æckliga killar som lægger till en på fb, æven tjejer liksom? what da heeeeell.


RSS 2.0