Bergen

Jag ær ledig till onsdag så blev en spontan åkning till Bergen igår. Ojoj lite fest på hotell-rummet och grejer. Var vældigt kul. Hade massa ångest utan anledning egentligen imorse, men det ær ju inte helt ovanligt før att vara mig. Nu ska vi snart ut och æta. Har inte sooovit en sekund i natt. Ojoj.

Vegar och værldens bæsta Johanna. Går inte ha en tråkig sekund med henne! Værldens snyggaste,snællaste, roligaste kompis! Ær så glad att jag har henne. Min soulmate typ <3


Mickiz aka Törnrosa

Jag somnade igår typ kl 8 på kvällen och vaknade idag kl 13.30 wtf!? Johanna fick sitta hela lördagskvällen helt själv och tråka=/ Skönt utvilad jag är nu ändå!

Vill haaa

Kandee gör coolast motiv till linnen/t-shirts/hoods i kommunen. Me want.

Lorenzo vs Hugo Rosas

Är jag den enda som inte tycker att Hugo Rosas äe snygg? Konstig avlångt annsikte eller nått typ. Lorenzo där emot, sluuuuuurp.

fast den här bilden hahahah

LolsIS THAT A REAL CIGARETT!?

Haha på Halloween i Santa Barbara var Nittis utklädd till djävul en av dagarna och sprang runt med en sån där treudd. Då vare en kille som helt serilst frågade henne "is that a real cigarett?"

Hur kan man missta den här för en cigg liksom? hahah.

Guess who

Har Anne Hathaway ingen spegel hemma?


I remeber when I lost my mind.

Ojoj öskar jag filmade gårdagens bravader. Jag, Johanna, Jardar, Jarle och Nils Åke spela 7,11 double och ja sen spåra det ur rätt bra,hahha. Kul som fan vare iaf, skrattade asss mycket. Höll på till  5 imorse, så var inte lika kul när jag skulle upp kl 7 för att åka och jobba vill jag lova. Höll på att somna i kassan mellan 11-12 men annars gick det faktiskt bra ändå.


Haha alltså den här reklamen, "look it dosent scratch" så håller hon liksom handen stilla.

PaoWOw

Trodde hon syfta på dom as fula naglarna. Hon borde boka en tid på en nagelsalong innan hon drar till frissan.


Like(Y)

T-pains ny tatto

Jag ska också tattuera in en Like-knapp på mig som alla kan trycka på när jag säger något bra!

You can't trust anyone

Not even ur own hand

M<3N

skype med min favorit

Men sen somna hon mitt i konvon:(

We run this shit

100-gränsen spräck.


Nu ska jag fira och festa;)

What da hell?


hihi

Hang around them ugly broads to make yo ass look betta

Åh, hitta min gamla favoritlåt av en ren slump!

Med den här excellenta videon till så kan det ju inte bli så mycket bättre. Bra insatts ändå, fin touch med sminket, outfitsen och håret!

Run bitch, ruuuun!

Det finns ett fänglese här. Eller kan man kalla det ett fängelse? Fångarna har LCD-tv på rummen, egna kylar&frysar, får handla för flera tusen i månaden osv. Fångarna får även komma själva till våran affär och handla. Bra skumma typer vill jag lova! En av fångarna kommer alltid in och ska klaga, ska få allt billigare, ska ha och ska ha och ska ha. HÅLL KÄFTEN JÄVLA RETARD, DU BORDE SITTA INLÅST PÅ EN CELL OCH LEVA PÅ VATTEN OCH BRÖD! Hur kan du ens tro att du har rätten och begära nåååågonting ditt kriminella skum!?? Iaf så hatar jag honom och jag är alltid as otrevlig mot honom så han hatar mig också. Skulle inte förvåna mig om det första han gör när han kommer ut är att söka upp mig och mörda mig typ.

Jag (known as bubble girl) springer för mitt livvvvvv. Mina bubblor kan inte rädda mig nu!:(

Speechless

Vet inte vad som är konstigast. Att låsa in sin fru i 8 år, att han trodde att hon skulle gå vilse annars, eller att hon heter Sebastiana.

Bic boooiii, I need so talk toO someBodEeeE

Hahah skrattar lika mycket varje gång.

Your lies doesn't cover the truth.

Orkar inte. Inte igen. Jag tror jag kör en en susanne och bara blundar och tittar bort. Det sista jag vill göra. Jag älskar ju henne och vill att hon ska må bra, men jag själv blir bara svagare och svagare. Efter en lång tid, en lång kamp, faller jag tillbaks mot botten igen- och där ifrån kan jag inte hjälpa någon.
Det började med ibland för henne, när vi ätit mycket, men nu är det varje dag, tom efter något litet. Jag vill säga någonting varje gång hon kläcker ur sig kommentarer, men jag är bara tyst. "Åh, jag är så mätt efter omeletten" Jasså, även fast det ligger äggbitar i toaletten och du uppenbarligen inte har kvar något? "Hm, ska jag gå och duscha, eller iaf blöta håret?" Gå bara in på toaletten och spy, jag vet att det är det du ska göra. Du behöver inte säga något Du lurar ingen. "Jag är så törstig hela tiden, undra om jag har diabetes eller nått?" Nej, eftersom du spyr hela tiden så kommer magvätska och slem upp och du torkar ur kroppen. Du skapar obalans i kroppsväskan vilket kan slå ut hjärtat. Det gör ont i hela kroppen när jag ser henne. Jag vill så gärna hjälpa men jag kan inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Mitt hjärta slår i otakt igen. Min själ trasas sönder när jag ser någon som jag bryr mig så mycket om må dåligt. Jag skiter i mig själv- vill bara att hon ska må bra.

Sorry för emo-inlägg, behövde bara skriva av mig.

What's ur favorite scary movie?

Caaan't wait! Måste köra ett scream-maraton innan 4an kommer.

Hahahha

Spola till 1 min typ- till kattens dagbok, fan roligaste jag hört hhahaha.

Har jag missat något?

Eller förresten vill nog inte veta.
Cynical, Kenivin and Deceiving

Vad är det dom skyddar dom unga från?

ÅNEJ ett bög-par med ett barn!

There're no shields that will ever sheild your kids from the reality.

"The hos who took time out of their day to complain about a cover of UsWeekly need to fucking eat a Family Shield. It's not that serious. If one of their kids asks them why two grown men are holding a baby, they just need to explain it to them simply. Sometimes when a man falls in love with another man, they get married, jack off into a plastic cup, blah, blah, blah, blah....BABY! It's that simple. The kid will probably say "okay" and then scream at their parents to buy them a damn Snickers."

Waist-hip ratio

"Researchers have found that the waist-hip ratio (WHR) is a significant measure of female attractiveness. Women with a 0.7 WHR are usually rated as more attractive by men. Beauty icons such as Marilyn Monroe and Sophia Loren typically have ratios close to 0.7, even though they have different weights and heights."

Jag har en waist-hip ratio på 0.67,hahah kan inte stämma så jäkla bra det där!


Nattis min lilla hot-babe, jag saknar dig. In på skype lite oftare dåååee. <3

Hallelujah moment

Jag har sån jäkla tränigsvärk i rumpan idag!! YEEEEES!!!!!

Veckas pojkvän

Eftersom jag är i Norge så har jag den här veckan skaffat mig en norsk pojkvän. Han har bla OS-guld i längdskidor och gillar att gambla vid poker-borden på meritlistan och får därför äran att vara min pojkvän i en vecka.


OMG Becky look at that buttttt

Har gått ner 5 cm runt rumpan. Hahah, jag vet, verkligen ingenting typ. Men ett tecken på att nånting händer iaf..:P

All her looks were too sad.

Åh, har så dåligt samvete av att Johanna inte fått sig något jobb ännu och får sitta här ute helt själv och inte ha något att göra:( Vet inte vad jag ska göra, snälla gode gud ge henne ett jobb plzzz. Åh, mår så dåligt över det, känns ju som om det är mitt fel. Men får spara ihop så mycket pengar som möjligt å sticka här ifrån snaaaabbt- innan hon dör av tristess helst. Tur att hon är världen bästa och inte blir as sur å grejer på mig iaf! Men åh, vill inte att hon ska vara ledsen och ha tråååkigt:(:(:(

Jag kan fan inte vänta förens jag sitter på planet på väg mot Sb, ojojjoj.

VÄRLDENS bästa Johanna. Bästa tjejen/vännen man kan hitta. Så jävla rolig, snäll, omtänksam, snyggis, alltid uppåt och positiv, get så bra energi, gör alltid mig (och andra) så glada. Ja, hon har allt. Hon är perfekt! Och nej, jag är inte lebbis, men om jag var det hade ju Johanna lätt vart en drömtjej.

Push it, Push it. Watch me work it.

Var så förbannad idag att jag körde så hårt på gymmet att jag fick blodsmak och var tvungen att hålla igen riktigt mycket för att inte spy. Meen, nu är jag såå jävla hungrig så jag skulle kunna äta upp hela världen! Vill ha en sådär pizza med oxfilé och bea-sås.

Ja jag vet, har lite håriga armar, men ska raka dom nu!

My style can't be dupilcated or recycled. This chick is a sick individual.

Går bra nu

Samma siffror på Keno på lördag igen, lucky numbers come oooooooon!

Up n down


Hohoho

Mot jobbet nu då. Är så förbannad idag (efter att jag ställde mig på vågen) så kommer förmodligen slå någon kund.

Jag är djävulen själv idag.

:(

Men åh, blir så less- ställde mig på vågen och står kvar på exakt samma vikt:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((::( Nu blir det att knapra piller, inget annat funkar ju just nu. Johanna och jag har ju ätit typ samma, men hon har gått ner 2 kilo. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, skjut mig någon. SUCKS TOOOOO BEEE MEEEEE SOMEEETIMEEEES. Varför ska jag ha så svårt å gå ner i viiiiiiiikt. Spy är ju fan det enda som funkar.

Vill bli smaaaaaaaaaaaaal NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Ska det vara så jäkla svår liksom. Aa, nu får det bli drastiska metoder.

5 jäkla kilon vill jag ner, that's it. Vill inte bli så här smal iaf. Så jävla fult


Så här vill jag se ut (lite thinspo(thin-inspiration) till mig själv här nu)
Haha Classe


Entourage

Har kollat igenom dom tre första säsongerna av Entourage nu. Alltså handligen i Entourage, ja vad fan ska jag säga, finns det ens någon handligen? Sjuuukt tråkiiiiiig, noll action, händer ingenting, samma skit helaaa tiden. Höll på att vela och ändra hit och dit med den där jävla filmen Aquaman i två säsonger!? Same shit over and over again. Det enda som gör serien lite tittabar är dom sköna karaktärerna. Alla är sååå jävla roliga, ja förutom huvudrollen Vince då. Tråkigaste och likgiltigaste människan någonsin. Ääälskar Ari dock.

Med så bra karaktärer hade dom kunnat göra nått riiiiktigt bra, men näää, tråkigaste handligen/innehållet ever.


Min kopp är min förebild

Sån här kropp kommer jag ha efter alla mina operationer;)

Spegel, spegel på väggen där

Sitter och läser den här tråden på FB


Jag känner så exakt så här. Eller aa, när jag ser mig spelgen så tänker jag aa men det här duger liksom. Sen tar någon kort och då blir jag riktigt ledsen. Helt seriöst, vill börja gråta varje gång jag ser bilder på mig själv och mår verkligen jättedåligt "är det så HÄR jag ser ut? Jag är ju asful! Inte alls så som jag själv ser mig i spegeln" och så däckar jag ihop och blir deprimerad och vill gå och gömma mig. Jag undrar verkligen hur det är, om det är spegeln eller kort som ger mest rättvis bild? Fast vill egentligen inte veta, om jag ser mer ut som jag gör på kort vill jag hoppa från en klippa på engång. Så jävla ful på bild så jag bara vill spy rätt ut.

Men håller med den här personen
När jag står brevid andra personer och ser dom i spegeln så ser dom ut som jag ser dom liksom. Men på bild blir vissa snyggare, vissa fulare och andra ser ut som jag ser dom i verkligenheten liksom.

Den här killen är fotograf, så jag lyssnar på honom och blundar för andra svar som säger kort:P

Mot gymmmmmet


Ska jag?


Vernita

Den här tantilanten gjorde lite släktforskning och upptäckte att en av världens mäktigaste(läs rikaste) kvinnor är hennes halv-syrra. Måste ha vart sjukt oväntat.

Ser tom rätt lika ut..

Beyond.

Orlando Bloom och Miranda Kerr's unge kommer förmodligen bli sinnessjukt snyggt
+=

Snor inlägg från vnattavnatalie.blogg.seÄr det här ett skämt? någon måste skämmtar med mig! Faaaail.

Man slutar aldrig att förvånas


Translate

Bra översättnigar

Vem vill inte vara en fågelungemagnet liksom


Jag vill också ha en gropdjur som heter Nutt Nutt

Produktbeskrivning

Haha what?


Om jag får en klassikertappningsbaby med hjärtfel så äre ett sånt här kort jag ska köpa och skicka ut till vänner och släkt


Denna tröja beskrivs på följade vis

Vad är upp smörblomma

Man kan alltid lita på att få vettiga svar på FBWhat the hell I don't believe..

..check it out thooo

Under OC tiden


Nu..

WOW


När jag åker tillbaks till USA...

...så ska jag:

Äta chipotle och Panda expressChillaxa vid poolen


Åka till IV och dansa på hustaken

Hänga med vänner och lära känna nytt folkÅka till Vegas och gå på buffén och dansa på the Bank i Bellagio


Jag har två dejter som väntar på mig. wiiiieee.Gifta mig


Njuta och aldrig mer klaga över värmen


Ha massa galna kvällar, som typ den här när jag vaknade på en madrass utomhus...

..eller som när jag och Johanna en sen kväll/tidig morgon i Vegas beslutar oss för att pierca tungan och navel och tattuera oss


Jag ska spela massor av öl lekar som tex beerpong
Plötsligt händer det

Yes där satt den, 25 spänn närmre till 1miljon!

Coolast i stan

Den här killen är coolast i stannnn. Jag vill också vara ett äkta karate kid och äga allt och alla! Jag måååste se den här filmen asså.

One blood

Så himla fin låt.


BTW, grattis Niklas du vinner ett pris! Kryssa i den där old embed grejer så funka det ju igen!!! WIEEE. Ett problem mindre med datorn.

Livet är en fest.

Blev fest igår ändå. Jag och Johanna hade lite fest här hemma. Var rätt kul faktiskt! Hoppas Johanna hade kul också. Har haft lite dåligt samvete att jag tagit hit henne och så har hon bara fått sitta här och tråka ihjäl sig typ:( Vi skratta som fan igår iaf, spelade 7,11 double och hade det bra. Höll på till typ 5 på morgonen men mår faktiskt bra idag!

Snart blir det film med Vegar och Espen:)

Hordatooooorrrrr

Fy fan vad less på den här jävla datorn. Bara vart problem sen jag köpt den. Mitt sämsta köp någonsinnnnn. Bara massa jävla horproblem. Blir fan förbannnnnad. GRRRRRRR. Jävla hor 64 bit, vad är det för jävla skit? INget går att ladda ner, allt bara horar sig och låser sig heeela jävla tiden. Nu kan jag inte lägga upp videos på horbloggen längre heller. Horfitta,kuk !"#¤%&/()=?=)(/&%¤#"!. Nån som vill ha en ny dator? Kan bara ta min horfitt sug dator.


Den som kan tala om för mig vad för program (som jag måste ha avinstallerat) som behövs för att kunna embedda och klistra in här i bloggen för att kunna visa videos får ett pris.

Jobba, äta, sova, döööö

Allt jag gör nu, går upp runt 1 tiden äter frulle, åker till jobbet och sen direkt gymmet och sen kommer jag hem vid 12 på natten. Kul liv! Inte ens så här till helgen ser dagarna annorlunda ut.. Såå nu ska jag till jobbet å sen gymmet..så hörs igen runt 12 tiden då..Eller nää förmodligen inte för då är ni säker ute å feeeestar.

Har inte vägt mig sen jag börja med nutrilettpåsarna. Villket är en big deal för mig eftersom jag väger mig varje morgon och kväll annars. Har en känsla av att jag kommer och ställa mig på vågen när påsarna är slut och bli besviken. Aja, skönt att ha kommit igång med träning iaf.


FML

men åh, världens snyggaste kille liksom. fuck me right...

Por favor

Ge mig Jessica Biels kropp, por favorrrrrr! Sprang 30 min och körde ben och rumpa idag. Fan behöver lära mig bra rumpövnigar, kör as mycket men får inge träningsvärk i rumpan!?? JAG VILL HA TRÄNINGSVÄRK I RUMPAAAAN.


Wait, what.


Nu får jag ont i magen. Vem??:(

Tomorrow when the war begun

Imorgon skulle jag ha börjat eller rättare sagt fortsatt med mitt andra år på college i USA. Om inte datorn hade gått sönder, pengar och pass blivit snott, böter och sjukhusräkning som behövt betalas och allt som nu gick fel vill säga. Jag saknar alla vänner och det underbara livet i USA. Jag saknar känslan, friheten, lyckan. Jag saknar hur det alltid hände något nytt, spännande, roligt, konstigt. Ja det är bara en enda stor saknad för det land och det folk som jag älskar mest i hela världen<3

Men om några månader är jag tillbaks, åh då kanske på college i vegas! wieee. Kanske att jag jobbar i Santa Barbara på college där först, har nämligen blivit erbjuden jobb där i sommar igen. Får se.

Den dagen jag åker till arlanda för att åka tillbaks, ojoj jag kan inte ens beskriva hur jävla lycklig och sprallig jag kommer vara!! Längtar

Pure, Cesars, Vegas

Party-buss på väg till ivvvvv

At breezzza! Natalie min lilla cheerleader är så jäkla snaxy på den här bilden så att det är wooow

Mest av allt saknar jag nog alla snygga killar!

What da hell, I don't believe

Bild från Natacha Peyres blogg. Varför står det en jappe hög ovanför alla andra redo att kalla på en pokemon typ? Den blonda tjejen ser lagom skeptisk ut!

Battlefield

Den japanska versionen av onepieceSultry

Jag tycker Selena Gomez är så sinnessjukt söt att jag dör av avundsjuka när jag ser henne.

Och så har hon ju erövrat många av dom stora flickidolerna

Selena och Taylor Lunter


Selena och Nick Jonas


Selena och Justin Bieber


Jag blir grön.

Jag undrar

vad folk tänker egentligen när dom lägger ut en bild där någon uppenbarligen inte har blivit bra. Typ man klickar in på facebook så har någon lagt upp en bild där man ser helt miffo ut, varför liksom? Elakt tycker jag.

Kisse la upp denna på sin blogg som har flera hundratusen läsare. Jag hade inte varit glad om jag var hennes kompis...

Andra Andningen

Fan vad bra det gick på gymmet idag! Tror jag kom in i andra andringen, allting kändes så lätt. Eller liksom det var jobbigt men jag kände att jag kunde fortsätta pressa hur mycket som helst. Nice. Har bara kommit in i andra andningen en gång förut och det var när jag och Niklas tränade ett pass i melby. Det var nått pass han hade fått av hockeyn som han skulle träna under sommarn. Vi var ute och sprang intervaller i skogen och då fick jag den där underbara känslan.

Om det inte hade vart för att klockan var 12 på natten hade jag fortsätt springa mycket längre!Jag och min sexbomb Jake Gyllenhaal ute och springer (jag springer åt andra hållet eftersom jag har varvat honom).


Freeee spins

Michaela <3 Slots

Fattso

Läste på kissies blogg i kommentarerna efter att hon frågat vad folk väger. Oh shit vad alla väger lite? alla väger typ runt 45-50. Omg, hur stor är jag egentligen? Eller ljuger folk..Två tjejer spåra ut lite iaf:PAsssss

Åh Classe skrev om bra rumpövningar idag och det var exakt dom vi gjorde igår. Den övningen som är orsakan till att jag och Johanna går runt som gammla kärringar och kvider så fort vi går och sätter/ställer oss för att vi har sån jäkla träningsvärk:P
Ånej!!!!!!!


Dramatiskt! Stackars Leffe vågar inte ens laga mat längre liksom:(

Istiden

Fåglar, fiskar, sälar, krabbor, kossor, tjurar osv dööör i massor och enligt vissa forskare beror det på extrem kyla. Och nu skriver aftonbladet det här:


Ny istid på väg?

Keeping up with

Kim Kardashian. Hon är enligt mig den "kändisen" som sminkar sig snyggast och klär sig bästl. Loves it.


Men jag tycker hon passa bättre i lite blondare hår. Synd att hon färga tillbaks det på en gång!
Flashbaaaack

Haha vilka trådar det fiiiinns:
Min vän Adam
Jag och min vän adam gick till mcdonalds en kväll men så vågade han inte berätta för kassörskan att han inte ville ha gurka på sin cheeseburgare. Vad ska jag göra med Adam?


Haha så jävla meningslöst. Finns så mycket sjukt verkligen. Underhååållning!

<3

Disaaaster

Haha not ok.

Uhm

Katrin Zytomierska påstår att hon tappat 31 kilon, men alltså ursäkta men så stor skillnad ser jag inte? 31 kilon är liksom jääävligt mycket. Ser mer ut som 10-15 kilo kanske?

We have a situation!

Ojoj vilken träningsvärk jag haaaar i bennen! Kan knapp gå liksom, så det blir en dags vila från gymmet idag.

Kollade på Jersey Shore när jag kom hem, fan vad jag älskar det programmet!<3 Pauly D ärrr bäääst!


Och Vinny är så jäkla nice;)


Åh, ser fram emot den här sessen, vill aldrig att det ska ta slut typpp. Draaaama!

Åhhhh

kan verkligen inte sooova. klockan är 3, jag ska upp om tre timmar, men jag är inte ett dugg trött:( Ligger och tittar på family guy- såå jävla bäääst:) Jag har sett ALLA avsnitt minst en gång haha. Dom finns för övrigt här att tittat på online http://www.familyguyepisodes.tv


Just in.

Ny låt av vår egna RedOne (okej, han är ju inte svensk, men bott i Sverige ett tag iaf:P). Men njaaa, inte det bästa han gjort direkt..


Loves ittt.

Cool busshållsplats/reklam

Misplaced

Missuppfattade hon och trodde att festen skulle vara en mysig hemmakväll? Eller hamna hon bara på fel fest kanske..

xoxo

Undrar om dom satte sig medvetet i storleksordning på läpparna- stora, större, störst (Natachas läppar ser ju plötsligt nästan små ut).

Dreaming

När jag blir hungrig brukar jag ligga och tänka på mat och googla recept osv. Just nu ligger jag och fantiserar om ikeas köttbullar..

Veckans pojkvän

Den här veckan är jag tillsammans med Chris Evans (han måste dock raka bröstet om det ska hålla hela veckan ut).


Han får äran att vara min pojkvän eftersom han är gryyyyyym i en av mina favoritfilmer London.

Och så klart i Not another teen movie, haha så jävla bäst film!


GTI

Gym, tanning, Internet. Så har min dag sett ut typ. Ojoj vilket pass det blev idag, är helt sluuut i benen! Efter gymmet åkte vi hem och hängde lite med Vegar och snart blire sängen. Fan vilken tråkig dag ändå, inget roligt på nyheterna, inget kul i bloggvärlden- till och med tråkigt på flashback idag.

Let's do it.

Nu kör vi dååå. 15 dagar, uhuuu:( Börjar på 63.4 och vill sluta på 58 helst<3 5kilon bye,bye!

Bra bild ändå! Är på min havregrynsgröt med bananer och hallon, haha. Har tagit lite bilder på mig själv så jag kan köra före och efterbilder om 15 dagar.

Tur i oturen

Alltsååå kan jag få göra ett sånt här "misstag" por favor

Och varför är det alltis pensionärer som vinner?

Jag är så avundsjuuuuuk

Jag är så äckligt avundsjuk på Kenza för att hon är så äckligt snygg.Sun-kissed

Brukar inte tycka att Tyra ser bra ut, men Thailand har gjort gott för henne.

PorriPorr

Golden years


Yeeeees tänker alla gamlingar och ruuusar dit!

Paow-Wow


Jag och Johanna ska köra en Paow. Fast vi var faktiskt före henne. 15 dagar med träning varje dag typ och inga kolhydrater and zero alkohol. Havregrynsgröt med banan och frysta hallon till frulle och nutrilett påste till middag. Åhh, jag kommer dö men aja är ju bara 15 dagar. Sen blir det att fortsätta med att äta utan kolhydrater eller aa inget vitt liksom. Jag vill gå ner 6 kilon, önska mig lycka till typ:P

Vill få lika snygg kropp som Paaaaow.

Sillisar

På tal om Sillisar, har lilla söta agnes gått och skaffat sig ett par?

Mmm


Jag sittar och spanar in killarna på sidan. Andrew, som tydligen är på en, båt var ju...hm...söt. Men Tim och Brian såg ju faktiskt okej ut. Meeen tror jag ska sattsa på billionaireboy..Han kan ju dela med sig lite av alla sina pengar..

Fast Tim var ju väldigt sexy!

Mums vilken bild!

Hahah en padda typ!

Hjääääääälp!


Action

Oj,oj nu ploppar det upp folk som chatta. Haha,undrar hur det här funkar!?

Elsa är tydligen den som tjänat ihop mest på sidan, över 8.000 dollar!=O

Perfect match


Grattis är gott

Jag och Johanna håller på och ska skapa varsinna profiler på den här sidan

Håll tummarna för mig nu!

Unseen

Jag och Natalie typ- skönheten(natalie) och odjuret(jag) haha. Fast jag blir mest stolt över min Nattis iof<3 Men jag håller med Classe det är ju ofta en ful och en snygg, och det måste kännas jobbigt för stackarn som alltid får stå i skuggan.

Fit for fight

Jag och Johanna kom precis hem från gymmet. Först solade vi i 30 min och sen gymma vi i 1,5 timme typ. As niiice. Ojoj, så bra form jag ska komma i nu!


Classe<3

Åh Classes blogg är öppen igen wihuuuuuuu!

Haha, undra vad för bestraffning han hade tänkt sig.

Party trick

Han igår som skulle sätta över foten borde lära sig det här istället. Hade vart mycket mer imponerande.

?

Ofta man har ett gosedjur i håret? Och när man är typ 20 liksom? Haha personen som tog bilden måste tycka hon har ful näsa för den är typ helt bortredigerad? Snygggggt.

Alien.


Känns tydligt att kissie kommer från en annan planet när man tittar på hennes bilder. Släkt med denna alien kanske? Liknande bakhuvud iaf...

Farmen?

Finn ett rätt typ...

What da hell went wrong with this person? Barf. Griser ser förövrigt jävligt missnöjd/uttråkad ut.

The beer lawI got that boom boom

Mejlen strömmmmmmar in. Fan, nästan så jag måste betala 200 för att se vad alla skriver.

....


Fb

Min facebook just nu sammanfattar mitt liv rätt bra

Nya höjder

Mickizblogg når nya höjder

Wow! haha. (Noter uppgången/nedgången, detta är ingen vanlig dag!:P)

Dampeeeeen

Ikväll satt vi här hemma och körde 7,11 eller double. Ett drick-spel som vi lärt oss i USA. Vääärldens bästa spel. Man kan bli full som en kastrullllll verkligen. Jardar kom förbi också, han hade inte tänk dricka men efter några omgångar 7,11,double så var han köööörd, hahah. Aa så drog vi till utestället här, dampen som det heter. Typ alla får äkta damp utbrott där. Och så var det verkligen ikväll. Pastorrrrrn blev utslängd och nån kille skulle göra ett "party-trick" och sätta benet bakom huvudet men glas och skon och allt bara flög typ. haha ojoj som jag skratta. Är så bra med Johanna, hon är så lätt. Många hade bara "vad fan äre här för skit ställe". Men Johanna hon är alltid så positiv och uppåt. Hon utstrålar så mycket energi och skrattar alltid och är glad. Jag är sååååå himla glad att hon är här. Hon är BÄST!<3
Imorgon är det meningen att vi ska åka skidor, får se hur det blir med det:P


Haha ok den här kvällen var crazy, men jag saknar våra crazy kvällar i USA. Inget slår dom<3

Sassy

Jag tycker Bellis var snyggare förr. Verklgien mycket mer min stil. Lite mer sassy liksom.

Snygg(läs vågat/uppseendeväckande)

Söt(läs tråkig)

I feel sick tonight

Precis kommit hem från gymmet. Jag sprang i 20 min och körde lite styrka- fan vad skönt det var! Meeeen jag får fan cp-ryck när J. ska hålla på och spy upp maten. Hon gick och spydde när vi var på gymet liksom? Vet inte hur jag ska klara av att sluta när jag umgås med någon som håller på. Ågesten blir helt jävla sjukt stor. När vi ätit och hon går och spyr och så sitter jag och tänker att nu har jag kvar all maten, känner hur fettet bara lägger sig på kroppen och blablablabla. Har liksom gått igenom det här med mina kompisar en gång redan. Och går igenom det själv. Orkar inte. Skulle helst vilja skjuta mig i huvudet just nu.

EDIT: Alltså nu lätt ju jag as egoistisk. Inte så jag menar, är ju självklart as ledsen för J.

Whatevs.

Jag såg alla tecken. Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre. Jag har gjort det här så länge. Jag kan lika väl fortsätta.Nothing is for free

Typ dirket efter att jag gjort min eharmony profil fick jag två mejl, ett av en mister Deryk och ett av Chris.  Så jag logga in med spänning för att se vad det är för kap som skrivit till mig, men då kommer det här upp

Vad fan, så det finns ett pris på kärlek alltså!? Hm, 200 spänn vet jag ju inte om Deryks och Chris kärlek är värd...

Norway by night timeee

Igår vad jag och Johanna till Vegar och drack lite. Vi körde suits med dom och ojoj vad dom drack. Espen däcka på köksgolvet. Haha. Gick upp 7 idag och åkte på jobbet 7.30, men var faktiskt inte så trött?

Nu ska vi till gymet och sen blir det väll suuuupa. Livet är en feeest.

Ojoj vilken baller jag är. Här är jag i Vegas och viftar med mina cash.

Looking for a maaaan

Nu har jag signat upp mig på en dating sida, haha!
Okej, det syns inte men jag stavade fan mitt namn fel? haha va fan

Jag är inte kräsen, det går bra med en alkis


snaxsy


Haha jag döööör

Åh, jag vill vara kompis med alla dom här sköna människorna (snott från Niklas)

Jaaa, han/hon har ju faktiskt inte helt fel..

Hahahah klockren

Mållös:P


Sex: not yet omg haha


förmodligen inte helt fel ute


Thats what she saaaid. classic


Radom dog-convo

eharmony går miste om en ärlig och genuin kille

Min idoool. jag vill vara kompis med den här personen!!!!!!!!

Freezing my assss offfff

Tänk om det var så, att man kunde frysa bort asset liksom. Det hade ju vart nått! Sitter inomhus å fryser som faaan. Aja snart ska jag iväg på jobbet å sen till Bergen och hämta Johanna. Kommer tillbaks kl 08.00 imorgon typ, lååång resa.

Full mundering inomhuuuus. Jag är så jäkla cool i min hood! Gangzzta.

Jag saknar..

..alla sjuuuka reklamer i USA. Dom är så fruktansvärt dåliga så jag vet inte ens var jag ska börja. Ojoj som jag och Johanna skratta ihjäl oss åt alla reklamer. Dom make no sense verkligen. Tyvärr har jag för dåligt minne för att komma ihåg reklamerna så jag kan hitta dom på youtube:( MEn Quiznos reklamerna kommer jag aaaaaldrig glömma

D D n D

Varför får inte tidningar i Sverige publicera namn?
----->

Slurp


Wooou

Haha alltså vad tänkte den här killen? Tidnigar på fötterna och en pinne- yess jag är en ninja, let's rob somebodyyyy


Och den här killen? haha. Kunde han inte hitta riktiga danspartners?

Och den här katten/playboy-cat

Amir, is that you?


Biiic boiiii i'm paranoiiid


Studddd-muffin

Sitter och väntar på att få spela på Green Latern när jag fick se den här fina bilden som Betsafe valt ut åt mig. Vad söt jag är!!

Be my hero

Fuck yeaaa

Bang, Boom, Paow

Vad fiiiiiiin Paow blev i sitt nya hår!! Ola,la,laaa!

Fast den som gjorde den här fan-bilden kan ju inte tycka Paow är så jättesöt direkt

Fast-forward


The things we do

Haha Classe, så jävla sjuk och rätt så äcklig, men ändå så jäkla rolig<3 "vill inte gå inte på för mycket detaljer, men har för mig att jag kysste och våldtog dom, haha:/" hahahh!?!


Like(Y)

Jag gillar typ 1000 grupper på facebook, typ alla don't you hate it when.., tystnaden som uppstår när.. och så favorit-grupperna lol jk.

Embracing

Jag har många starka minnen från 2010 men det absolut starkaste minnet var när M tog livet av sig live på flashback. Som trogen flashback-läsare så hade jag "oturen" att trilla in på hans tråd. Allt hände väldigt fort. Först skrev han att han beslutat sig för att ta sitt liv och att han skulle ha en live-sändning på det. Som alla fb-medlemar vet så är det här inte allt för ovanligt att folk skriver att dom ska ta självmord men i dom allra flesta fallen är det "bara" rop på hjälp. Så till en början tog jag det inte så allvarligt. Alltså, jag tyckte det var allvarligt att han hade såndana tankar men trodde inte att han verkligen skulle göra det.

Jag kommer ihåg att någon fråga varför han ville ta livet av sig och att han svarade att han inte riktigt visste, förutom sin asbergers, så hade han ett väldigt bra liv men han var bara självmordbenägen. Nu började det kännas lite läskigt, det här var inte som dom andra som jag sett som hotar med självmord. Andra brukar ha saker dom är missnöjda över och på ett vis sökt empati och medkännslor. Kort efter skrev han att han börjat ändra sig och var därför tvungen att skyda sig. Han slängde upp länk, användarnamn och lösen.

Jag vet inte varför jag klickade in. Jag hade en väldigt dålig magkänsla, men ja jag vet inte, nyfikenhet kanske? Det var en livefeed, som postade bilder varje sek. Tusen tankar hann gå igenom huvudet innan det hände. Först såg jag bara ett rum. Jag tyckte det såg ganska fint ut, av någon anledning hade jag inte förväntat mig det. Han kom fram till datorn och camen. Jag kommer ihåg han fula byxor, sånna där som dom shufflare till techno/hardstyle har, och jag undrade om han kanske kunde shuffla. Jag kommer ihåg att han hade en tröja som det stod just do it på, och jag undrade om han valt den medvetet, med någon slags ironi.

Jag kommer ihåg att han smörjde in något på halsen. Fast just då tänkte jag inte över varför han gjorde det. Jag reagerade inte ens, jag trodde fortfarande inte han skulle göra det. Så plötsligt går han bort mot väggen, tar snaran runt halsen och liskom sätter sig ner (snaran var liksom väldigt långt ner). Nu kommer panik och jag mår plötsligt sjuuukt illa. Han blir blå i annsiktet, verkligen riktigt blå, vrider sig runt så att han mera hänger i snaran med magen mog golvet. Han gör några sista rörelser och sen blir han vit (jag undrar fortfarande hur det kommer sig att han blev det så fort?). Det hela var egentligen över ganska så snabbt. Jag var chockad och förskräckt. Framför allt mådde jag sjukt illa.

Allt det här händer inom ett väldigt kort händelsebelopp. Från det att han skrev första posten till att han var död tog kanske 10 min? Nu började folk inse allvaret och några skrev att dom ringt polisen. Jag kommer ihåg att ca 1 timme efter att M först skrivit så hade fortfarande ingen polis och ambulans dykt upp. M hängde fortfarande där i snaran för massor av människor att se men ingen hjälp når fram. Jag kommer ihåg att jag var tvungen att gå (fast jag kommer inte ihåg varför). M hade hägt där väldigt länge då och jag inser att hoppet om att kunna rädda honom är nog ute.

Jag vet inte varför jag skriver allt här, men har liksom aldrig berättat eller pratat om det med någon. Jag har liksom skämts över mig själv för att jag satt och tittade på någon dö. Det känns så fel och jag mår illa så fort jag bara tänker på det.

Iaf, hoppas M är på ett bättre ställe nu. May he rest in peace.

Koaz

Den här dagen har gjort kaoz med mig! Först försov jag mig och kommer till jobbet en timme försent. OOPS! Sen när jag kommer dit får hon jag jobbar med magsmärtor. Hon är äkta gravid så jag blev asrädd, visste inte vad jag skulle göra. Så skicka iväg henne till doktorn, och försöker få tag på chefen så någon annan kan komma. Meeen inte fan svarar hon. Efter en timme fick jag ääntligen tag på henne så hon kunde komma. Då var det kaoz på butiken.Aftonbladet<3

Enligt Aftonblader föreställer bilden Lennart Bernadotte, Drottnings Silvia, Kungen och Carl Philip

Barf.

Alltså den här killen sitter och ger tips om hur man får till det med tjejer? Hahahahaha. Sitter och snackar massa skit om tjejer, deras utseende, hur dom är och hur han drar över dom. Aaah, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Spyr rätt ut på Peter08..

Why

Why Classe, whyyyyyy!?

Jag har alltid undrat..


Jaa,jag vet nu generaliserar jag lite. Men det är ju faktiskt ofta så (samma med många bögpar också- fast aa tvärtom).

Laugh your life away

Roliga filmer som alla borde se

Zoolander


Kung pow


Team America

Vanitis

Vanitiis är så himla söööööt. Men vaför ser hennes ögonfransar ut så här på flera bilder? Det kan inte vara meningen, eller??

Hjälp

Men alltså hjääälp.
------->

Power-girl

Ojoj som jag har skottat snö idag! Är så sjuuuukt mycket verkligen. Men bra träning iaf- känner bra mycket i armarna kan jag lova!

Typ så här mycket snö äre (typ).


Kenza vs Tyra

Kenzas annsikte på Tyras kropp hade varit något! Tyra har as niiice kropp, ser så atleatisk och sund ut, men hon är ett praktexempel på butter face (A homonym that sounds like "but her face." To call a woman a "butter face" is to say her body is very sexy but her face is ugly). Kenzas kropp är också fin, men helst med kläder på.

Men snyggast bikini-kropp har nog Paow

Brittan

Brittans nya song Hmm vet inte. Men tror jag kommer gilla den efter jag har lyssnat på den några gånger.

If you are given nothin'

u have nothin' to lose. Jag älskar hur man kan börja om hela tiden i livet. Hur det aldrig är försent och hur man alltid kan ändra sig och bli den man vill vara. Det är nog därför jag gillar att flytta också- varje gång jag gör det kan jag börja om och bygga på ett nyare,bättre jag. Ge den bild utåt som jag vill att andra ska ha av mig.

Finn ett fel

Den här bilden ligger i ett album på Facebook som en kompis lagt upp. Finn ett fel.

On fire!

Åh vad jag saknar beerpong! Bästa drick-leken!

Eftersom jag är äkta pro behöver jag inte ens kolla för att träffa cuparna- skills!

LML

På tors kommer Johanna. Då blir det jobba lite och planera för våran åter-resa till USA. Tansfera från Santa Barbara City College till Las Vegas City College, hitta jobb och en rik man. Men först en hel sommar med bara kul på lite olika ställen i USA med Natalie! Jag tror det här året kommer bli riktigt bra.


Den här bilden alltså, hahah.

Oh my


Min success fortsätter. Kenza o co- watch out!

Veckans pojkvän

Den här veckan är jag tillsammans med Victor Isildur1 Blom. Kung pokerspelare som fövandla 14.000 till 14 miljoner på tre veckor. Fast aa, han förlora ju 14 miljoner på en dag också. Haha, men aa han är fan bäst så därför får han vara min pojkvän den här veckan<3

Mmmm lammkött

Wonderland

Jag sov några timmar nu på dagen och drömde att jag var tillsammans med Turtle i Entourage. En kväll var jag ute och gick med min ipad(?) när en dvärg kom fram till mig och berätta att Turtle redan hade fru och barn. Undrar vad hjärnan får allt ifrån?På tors kommer Johanna. WHOUUUU!


Hallelujah moment

Okej någonting riktigt skumt hände i natt. Var nog en gåva från ovan (rimmar). Förra veckan när jag kom hit fick jag en ny internetdosa till mitt norska konta (min blev snodd i usa, som allt annat:P). Men när jag skulle logga in kunde jag inte komma ihåg siffrorna som jag behövde för att logga in. Har liksom inte kunnat logga in på över ett halvår eftersom jag inte har haft dosan. Jag tänkte att jag inte har några pengar där ändå så det spelade inte så stor roll.

Min bot som jag fick i USA ska betalas snart, ca 3.500 kronor, och jag har gått och gruvat mig sååå himla länge för hur jag ska kunna betala den. Har redan fått massa pengar av både mamma och geir och vill verkligen inte behöva fråga någon av dom om mer pengar.

I alla fall nu i natt, typ en vecka efter att jag fick dosan, vaknade jag halv två och tänkte "03058! 03058 är siffrorna jag behöver!" Så jag gick upp, hämta dosan och prövade, och ta mig fan så vare rätt!! Och vad ser jag när jag loggar in? 5.500 kronor!! Nu har jag pengar att betala boten + 2000 att betala av datorn lite. It's a miracle!!!

Det konstiga är att jag vaknade igår natt exakt samma tid och hade ett liten hallelujah moment då också. Jag skulle upp 07.30 och jobba och fick låna en av geirs gamla mobiler så att jag kunde ställa alarm. Så halv två vaknar jag och tänker att något är fel med klockan på mobilen. Så jag kollar på mobilen och upptäcker att kl går heeeelt fel, kl var halv 2 men på mobilen var kl 10. Sån jäkla tur, för jag hade nyckeln och skulle öppna butiken och allt liksom.

Blev så glad och uppspelt över mitt lilla mirakel att jag inte kunde somna om, nu är kl halv sex så jag kan lika gärna hålla mig vaken:P


Something is wrong.

Vad fan är det för fel på Sveriges rättsystem. Så jävla dåligt så det är verkligen skamligt. Hur kan man bara få ett
jävla år när man mördat någon??? Ett stort jävla skämt typ. N'r Therese Johansson mördades var mordet planerat och borde klassas som first degree murder. Ett av det absolut värsta brotten man kan begå= livstids fängelse. Malin ble våldtagen och brutalt mördad. Förövaren fick tre år. TRE år!?!? Hur kan man våldta och mörda någon och bara få tre år? Bara våldtäkten borde ge 3 år. Mordet är minst ett second degree murder och borde ge minst 12 år.  Och hur kommer det sig att Emma Pettersson förövare fick 12 år för mordförsök. Jag tycker domen är rätt, men hur kommer det sig att någon kan dömas till typ 10 år mer för mordförsök än för mord?

Och ungdomsvård är ett skämt. Det borde vara som i USA där alla ungdomar som bedöms ha ett mens rea (förståelse för att det är ett brott dom begått och dess konsekvenser) kan testas i vanlig domstol och straffas som vuxna.

Success

Slog besöksrekord igår förresten!

wooow! haha

Burning

Har ingen röst, as ont i halsen och huvudet kokar av feber. Meen, är ju viking så var och jobbade ändå. Och imorrn börjar jag 07.30 yesssssssss.
Såg det här när jag kom hem, och det gjorde ju det hela liiite bättre iaf haha.Nuuu ska jag se Jersey Shore och sen sova så jag pallar upp imorgon. Seee yaaaa.

Gosh

Jag och min muslim kisekat

Va snygg nu då...

..KLICK..WOW vad snygga vi blev

Blondie

Eftersom jag är ny medlem på svenskaspel (har spelat på mammas konto förut) så fick jag ett välkomserbjudande där jag fick 50% på det första spelet jag köpte. Lovesss it, tänkte jag. Gick och fixade lite, kommer tillbaks till datorn och vad gör jag- köper en jävla TIALOTT. Glömde totaaalt bort erbjudandet. Jag kunde ha köpt en lördagspåse för 200 spänn och fått 100kr i rabatt, istället köper jag en tialott och får 5kr i rabatt. Uj,uj,uj.

Om några månader när jag tjänat ihop pengar så SKA jag göra en läppförstoring. Kolla bara så mycket snyggare det blir!


Por favor amigo

Freia är norges motsvarighet på marabou, och nu tror jag att jag har hittat freias motsvariget på amigo. Amigo innehöll väll saltigt krips liksom, och det gör den här också. Jag ska skicka till dig Nasse så du får testa om den är lika god!
=--->=

Lady fortuna...

...please be with me

Gratisrundor på slotsen- looooooooves it!

Take another little piece of my heart.

Ny månad ny pojkvän<3 Loves it

Liam Hemsworth (från filmen The Last Song med Miley Cyrus, som jag förövrigt grät ihjäl mig till)

Loves it.

Det finns fan verkligen precis aaaallt på internet. Har ju ingen mobil, så får använda mig av alarmklocka online ist, loves it!

Lie to me, tell a beautiful lie

Såg precis på The invention of lying. Riktigt bra och skön film! Jennifer Garner har en roll i filmen och jag satt och tänkte hela filmen på att hon var jääävligt likt någon. Efter att stört mig som fan kom jag äntligen på det.

Okej, jag vet att det inte är så bra bilder och att det kanske inte syns så mycket här. Syns mer på video när hon pratar och gör ansiktsuttryck osv. Va aslikt i filmen iaf, lovar:P

I say brrrrrrr it's cold in here

Såg Frozen idag. Bra nervpirrande film. Inte riktigt en skräckis men jobbig/hemsk och ganska verklighetstrogen.

Jag vill ha..

..en maine coon cat och mysa med

och en savannah- eller serval cat som kan vakta huset

MeeeooowMy heart goes whop,dopi,dopp

Eftersom jag inte har någon egen mobil får jag roa mig med att läsa andras sms. Klockan är 7.50 och jag har inte kunnat sova på hela natten, pgr av febern, så jag har legat och läst på felsms.com Hihi så fel det kan bli ibland!


heheh

Say what? Haha


Mystiska ting i djurvärlden

På nyårs natten föll tusentals döda fåglar (av sorten rödvingade trupialer) ner från himlen i Arkansas, USA, senare upptäcktes också att 100.000 tals fiskar dött samma natt och spolats upp ur Askansasfloden.

Very fishy........

Så idag slog denna mycket märkliga och mystiska fenomen också till i Sverige när invånare i Falköping upptäckte hundra-tals döda fåglar (troligen kajor) som störtat ner från himlen.

Lite läskigt måste jag säga...

Även i Saudiarbien har förunder skapas kring fåglar, i detta fall en speciell fågel- en gam. Denna gam har, efter att ha letat sig in i Saudiarbien, nu gripits- misstänkt för spioneri. Fågeln var märkt av ”Tel Avivs universitet" vilket mest troligtvis tyder på att den används i forskning om fåglar flyttmönster, men i området där fågeln greps är dom övertygade om att fågeln blivit tränad av den israeliska underrättelsetjänsten Mossad. Detta är inte första gången Mossad blir anklagade för att använda djur i påståda konspirations-försök. Förra månaden hävdade en egyptisk guvernör att det var Mossad (israel) som släppt ut den haj som attackerade turister.

Haha, är det första april eller nått? Någon måste skämta


Feber.

Usch, har fått feber, huvudes känns som det ska sprängas och ögonen är helt knallröda och det forsar tårar. Får mardrömmar från sist jag hade feber och trodde jag skulle dö. Tycker jag känner i ryggen, men det är nog mest att jag har ont i hela kroppen av febern.
Rita var här nyss med massa cola och choklad. Har inte fått i mig nått på hela dagen så nu ska jag lägga mig och se film, äta choklad och tycka lite synd om mig själv.


Fick förresten det sista och mest efterlängtade betyget från höstterminen idag, nämligen i Eng110. Ett ämne som går ut på att enbart skriva olika former av essays, vilket jag älskar. Mitt favis ämne som jag kämpat mycket i, och det har det varit värt för idag fick jag veta att betyget blev ett A. Så resultatet av den här terminen blev A i alla fem ämnena. Jag har nog min dator som smälte att tacka eftersom jag blev tvungen att spendera hela dagarna och kvällarna i bibblan, där jag fick lugn och ro, fick jättemycket gjort och inte kunde lockas med på att göra andra saker.

Saknar och älskar min familj<3 Just so u know.

Simple Life

Har laddat ner alla 5 säsongerna och sitter och tittarpå dem nu. Lite som jag nästa kommer från ett drömliv till ett bondliv. Från ett ställe där det finns allt till ett där det typ finns ingent. Från 2010 till 1800 talet typ haha. Aja, Paris och Nicole får ju det kul iaf, så det blir ju vad man gör det till!

haha fan vad sjuka dom är.

Entertain me

Bloggar jag läser just nu:

http://classe-kinzakenza.blogspot.com/ Bäääääst, så jäkla rolig och sjuk. Synd att den är stängd hela tiden dock.

http://vnattavnatalie.blogg.se/ Snyggast, vackrast, roligaste bäst <3

http://natachapeyre.nu/ Mest för att jag är så avundsjuk på henne. Hon verklar leva ett äkta drömliv å så är hon ju såååå jäkla snygg och perfekt.

Skvaller bloggar, typ falsksanning, gossips, blossips osv,osv. Orkar inte läsa alla fjorre-bloggar men vill ändå hänga med i skandalerna:P

http://granlis.com/ manlig version av Kissie typ, rolig kille.


Är det bara jag eller blir bloggläsandet bara tråkigare och tråkigare? Storbloggarna suger ju verkligen nu förtiden. Behöver nya, roliga bloggar nuuuuuuu!!

Detta året ska jag..

Träna och äta rätt. Gå ner tio kilo och vara i den bästa formen jag någonsin varit.

Se till och få en myyyycket fastare rumpa, haha

Sluta röka och dricka(mig full)

Ta hand om min hygien och hy. Alltid ta bort smink, hålla mig fräsh osv.

Få ett bra självförtroende, vara gladare och mer utåt

Bli bättre på att sköta min ekonomi

Bli som Gabi <3

Åkta tillbaks till USA och fortsätta mina studier (och hitta min man å få greencard:P)

Läsa, studera, se videos spela mycket osv för att försökta lite pokerskills

Två flugor i en smäll.

Bröstförstoring genom att suga fett från höfter/mage/lår. Låter ju bra. I need 35.000

Michaela söker man

Ohhh, vill hitta en americanare och gift mig så jag kan få greencard! Hur svårt kan det vara egentligen? Letade som fan hela mitt år där, fråga typ alla jag träffa, haha:P Men alla är ju så seriösa- "neeej, gifta sig ska man bara göra engång i livet och så ska man vara kär och det ska bara på riktigt och blablablablala." Ingen som bara kan skriva på ett jäkla papper och hjälpa en vän asså. ARGH.
Finns ju sider där folk kan beställa ryska horor typ, måste ju finnas någonstans där jag lägga ut en annons på mig själv typ. Jag borde få ett program, typ bonde söker fru, fast svensk söker amerikansk man.

Holllly macaroniiii

Ops, vaknade kl 15.30 idag, haha. Fast Geir är ännu värre, ligger fan och sover fortfarande liksom. Sista gångnen de här året som jag kommer behöva känna mig bakis. Så jäkla nice!

Nu ska jag börja det nya året med att äta toast och se film.

Sooooooo long.

Put that fake smile on.

Jag är här, och jag tänker hålla huvudet högt och ha ett leende på läpparna. Men gudarna ska veta vad jag offrar, och gudarna ska veta hur ont jag kommer ha och hur trasig jag kommer bli. Min själ kommer smärta och min kropp kommer och värka. Jag kommer rasa sönder innombords men utåt ska jag hålla mig stark. Vänta bara och se.

Jag har tvingats återvända till det som en gång krävde så mycket mod för att överge.

Så här kommer det bli. Första månaderna kommer jag att dö lite innombors varje dag. Jag kommer känna mig tom. Jag kommer ha ont. Efter några månader kommer jag bli som en robbot. Stänga av helt och bara hoppas dagarna går fort. Sista månaderna kommer längtan slå in. Den kommer och värka och riva. Sista månaden kommer jag att börja räkna ner. Jag längtar dit.


Jag hatar hur människor blir när dom är fulla. Skjut mig typ. Orkar inte. FU. Sämsta starten på ett nytt år. Well,well kommer ändå se till att det här blir ett bra år. Japp, dålig start, men nu kan de ju bara bli bättre;) Jag ser fram emot de här året!:)

RSS 2.0