Hold my head high and die or I can live and duck

Liquid-diet nu.


Fixa naglar, eyelash extension och nytt hår idag. Time to look good again, here we gooooooo.

WIEEEE

haha alltså det här kommer låta as dumt meeeeen Olivia är single and ready to mingle again. Jag har fått tillbaks min fest kompis haha <3


och ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN hände det jag väntat på. Over and Out och fan aldrig mer!!!! Nu blir det tillbaks till vanliga gamla Michaela. Fan vad skönt!

I bet you don't remember half of the things I'll never forget

Haha idag alltså. Körde en all-nighter i natt och sov inte en enda sekund. Hade min första lektion 8-10.20 och efter det var det två timmar till nästa. Var så jäkla trött så gick library och satte mig i ett bås och la mig över bordet och somna. Drömmer någon dröm om att en orm försöker bita mig i annsiktet och vaknar av att jag kastar mig bakåt, halv ramla ur stolen och skriker. hahah, som tur var så var ingen där!


Bara tre månader kvar i SB. Trodde aldrig det skulle kännas så här bra att lämna. Men det ska bli kul, vad som än väntar.

POWERade

Haha fick världens snyggaste strumpr igår. Har kläder från powerade från top till tå och andas powerade typ, men tror seriöst inte att jag någonsin druckit en? haha bara vitaminvatten och fuze typ.


Ahh lördagen var såååå jäkla rolig verkligen. Dansade sönder benen hela kvällen. Och woooooo vilken jäkla efterfest:) Riktigt lyckad kväll, blir alltid så mycket roligare när jag har tjejer att vara med, tro det eller ej typ:p
Hemfärd igår, trodde jag skulle missa tåget så fick ett nervöst sammanbrott typ haha. Träffa Christina och gick ut och åt sushi och sen hem å göra läxor och få roliga fyllesamtal:)

Det var helgen. Nu: mooooot skolan. Har inte ens kommit till skolan men längtar redan tills jag får åka där ifrån och få komma hem och lägga mig i sängen, hah.

Svider lite
va faan hahah


Maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside.

Oh godt jag ser ut som en discokula! Hade en klänning på mig igår med glitter på och nu har jag glitter överallt. Duschat men går fan inte bort hah? Ska pröva att snurra runt lite på supper idag och se om folk börjar dansa runt mig.
 

Natzz, måste berätta! jag å Nollan stog utanför 7eleven så såg vi en kille som stod och snacka och helt plötsligen gjorde han den där grejen du vet när vi tar kort å så ett finger å klickljud liksom (haha as svårt att förklara) haha men det var askul jag å Nollan kolla på varann och börja asgarva typ. Han gjorde liksom exakt samma klickljud å allt.

At da bunk thoo

Supperclubbbbb igår, Lil Jon dja lite, whaaaat, okaaaay, yeaaah. Skulle egentligen ha åk till Santa Barbara å gått på fest med S, men hon har "ögoninflamation". Haha, undra hur många gånger hon fått ögoninflamation lagom till helgen när vi ska ut? Svårt att bara säga att hon hellre vill sitta hemma med sin pojkvän? Grrrrrrrrr, aja, blir supperclub istället så jag kan inte klaga. Ska aldrig bli en sån där tråkig flickvän, fast iof så börjar hon närma sig 30snåret hahaha. Fast istället för en tråkig flickvän kommer jag väll bli en pyskopat flickvän haha. Tur att jag är medveten och inser hur konstig jag är så jag kan jobba på det å bli en mer normal människa:P


Natz, det är så jävla annorlunda att vara här och festa utan dig. Saknar dig enormt mycket.

Hem tidigt som fan imorgon plugga och träffa två tjejer med ett rum ledigt. Hoppppppas som fan att jag kan få rummet, ligger as nice till!

Ironi

OKej där här är ganska kul:

Ett år sedan:


haha. aja. Är i hollywood igen by the way. Utgång snart, whouuu. I'm fuckin up haha.

Suprise, supriseeee

OMG måste bara blogga så jag kan berätta om världen bästa dag everrrrrrrrrrr. Jag sitter själv på panda express å äter när jag får ett sms av Kevin där han ber om min adress för att han ska skicka nått. En stund senare smsar Drew och frågar vad jag gör och skojar om att han sitter brevid kevin å ser på tv och smsar mig för att göra honom avundsjuk. När jag ätit klart börjar jag gå hemåt och när jag 100 meter från huset hör jag några komma springandes bakom mig. Först forstätter jag bara att gå men när stegen kom as snabb närme mig tänkte jag omg vem fan är det som jagar mig typ och vänder mig om och ser kevin och drew. OMGGGGG jag skulle vilja ha sett mitt annsiktutryck. Började typ svettas å skaka och var så jävla överlycklig. Jag fick 15 min på mig att packa å sen var det tillbaks till LA och Da Bunk. Ojoj log hela jävla kvällen tror jag:D Gick på någon ny klubb och såg EC(t) twins och hade det as bra. Dagen efter blev det Supperclubbbbbb å sen roxbury. Ojoj var så himla lycklig. Tror nog det är det most awesome thing någon gjort för mig:):):):):):) WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE är ungefär vad jag kände haha:):):):) Nu är jag tyvärr tillbaks i Santa Barbara. ughhhh. Skola på måndag= blääääää. Men nu kan jag leva på det här ett tag!!!!:):)

Bloggggggen

OMGGGGGGGGGGGGGGG hej bloggen!! Remeber meee? Hade inga planer om att skriva nått men måste skiva av mig. Idag är nog en av de sorgligaste dagarna i mitt livvvvv. Jag skulle helst vilja krypa ihop i fosterställning i ett hörn och gråta hysteriskt. Min älskade syster har varit här i 2 månader men idag åkte hon hem. Vi har levt livet i hollywood och vi (läs hon) har gått all in och haft det så jävla bra och kul. Nu är jag tillbaks i SB. ensam. Alla har flyttat, jag har inget boende. Inte nog med att Natz lämna mig men jag har ingen här. Tillbaks till noll. Jag vägrar att gråta för ojoj jag kommer inte kunna sluta då.
Jag ska leva på bröd å vatten så jag kan betala natz resa hit till halloweeeen.

OMG EN FJÄRIL FLÖG PRECIS IN I MITT ÖRA Å FLaDDrA RUNt DÄR NÅgRa VARV!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG tROR JAg DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÄR MAn tRODDE Att SAKER OCH TING INTE KUNDE BLI VÄRRE SÅ FLYGER EN FJÄRLIL IN I ÖRAT LIXOM!! what da heeellllll.

RSS 2.0