Entourage

Har kollat igenom dom tre första säsongerna av Entourage nu. Alltså handligen i Entourage, ja vad fan ska jag säga, finns det ens någon handligen? Sjuuukt tråkiiiiiig, noll action, händer ingenting, samma skit helaaa tiden. Höll på att vela och ändra hit och dit med den där jävla filmen Aquaman i två säsonger!? Same shit over and over again. Det enda som gör serien lite tittabar är dom sköna karaktärerna. Alla är sååå jävla roliga, ja förutom huvudrollen Vince då. Tråkigaste och likgiltigaste människan någonsin. Ääälskar Ari dock.

Med så bra karaktärer hade dom kunnat göra nått riiiiktigt bra, men näää, tråkigaste handligen/innehållet ever.


Kommentarer
Postat av: Anonym

True that! De tre första säsongerna är faktiskt bra och sedan blir det bara sämre och sämre, nu går det fan inte ens se på skiten. Men eftersom man har sett allt så lär man se sista säsongen och man måste se den för att alla man känner ser serien och av någon obegriplig anledning tycker alla att serien fortfarande är bra, mainstream är för underbart ibland, våga tyck något eget när det gäller filmer och serier till exempel.



Mycket snygga tjejer med också, vilket gör att det underlättar att kolla på denna hjärndöda skit.



Se någon bättre serie istället, något som håller rätt ut.



2011-01-26 @ 12:58:12
Postat av: M

Haha jag menar det, alltid nån film eller serie som inte alls är så speciell med blir super hypad av nån konstig anledning. Men ge mig tips på nån bra serie dåååå!:D

2011-01-26 @ 13:10:57
Postat av: Ni

The Wire är väl den bästa serien som har skapats, sedan har du The Sopranos, fast dessa serier kanske inte är något i din smak.



Weeds(De första säsongerna, vet inte när det börjar gå utför), Californiaction, Dexter.



How to Make it in America, it's always sunny in philadelphia (Typ Senfield fast white trash på crack, fast det är ju situationsbaserad komedi).



Jag har säkert glömt ett par serier. Men där har du en början i alla fall.

2011-01-27 @ 08:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0