Take that Rick Perry.

Kristna manniskor alltsa. slutar aldrig stora mig pa deras idioti..Sa motsagelsefulla. Sa bakotstravande. Sa fordomsfulla och respektlosa.

Rick Perry (en av USAs presidentkanidater)- ”Jag skäms inte att medge att jag är kristen, men man måste inte vara i kyrkan varje söndag för att veta att det är något fel med det här landet när homosexuella kan tjänstgöra öppet i armén medan våra barn inte öppet kan fira jul eller be i skolan."

Washington Post, Tidningens politiska kommentator Alexandra Petri briljanta satirisk svar:

”Det är inte så konstigt att våra elever presterar så dåligt på proven, de har ju inte institutionaliserade böner som kan hjälpa dem. Andra länders elever utklassar oss i läsförståelse, kritiskt tänkande och framför allt Förmåga Att Acceptera Jesus Som Din Herre Och Frälsare, vilket efter matematik är nyexaminerades mest attraktiva egenskap för arbetsgivare.”

”Först blir de indoktrinerade av de där Mupparna (referensbakgrund). Sen går våra barn till skolan där Obamas homosexuella soldater förbjuder dem att fira jul. Det är avskyvärt.”

”Vita huset har inte ens en julgran. De har ett generiskt säsongsbarrträd”.

”Tro har gjort USA starkt. Det är dags att återinföra tron där den hör hemma, i klassrummet. På grund av Barack Obama är dagens barn vilsna, utan någon aning om vad jul är eller vad skolans uppgift är: böner och julfirande.”


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0