It's a miracle

Här nattis får du en uppdatering;) Alltså ojoj, dog typ igår. Var ute och drack för första gången på flera veckor. Blev visst lite för mycket så när vi satt i bilen påväg hem så var jag tvungen att hoppa ur för det kändes som jag skulle spy. Sen efter det är det ganska svart. Vaknar upp i en buske i ett stup typ och kan inte se någonting eller känna mina ben. Jag måste typ ha ramlat och svimmat lr däckat eller något. Kan verkligen inte röra mig för jag känner ingenting i benen så börhar skrika på hjälp. Tänker att ingen kommer höra mig där i skogen mitt på natten. Men så sker ett mirakel. En kille hade hört mig skrika och hittade mig. Ambulansen kom och dom fick bära mig på bår och köra mig till sjukhuset där jag blev inlindad i plast, haha?

Stackars Johanna blev as rädd när jag bara försvann på en sek och trodde jag ramlat i bäcken och ringde polisen och allt. Stackarn:P

Tänk om han inte hört mig alltså, hade garanterat vart död nu. Ambulanspersonalen sa det också liksom. Ödet bestämde att det inte var min tur att dö...:)

Nu har Johannas pappa fått en hjärtattack så nu åker vi mot flygplatsen för att ta oss till sverigeeeee.

Fan vad sjuuuukt

Alltså i natt hade jag värsta drömmen om en as stor måne och att värsta katastrofen var påväg. Och idag läser jag detta i kissies och natacha peyres bloggar:

.

Alltså fan vad sjukt? Jag måste nog vara synsk!

Blogg-fight

Vem är det som är pinsam egentligen? Du kan ju fråga henne själv din lilla hora..:)

Scuuuurred

I vanlig ordning kraschar ett plan lagom tills jag ska flyga. Oh shit, är så jävla nervös och rädd verkligen! När jag flög hem sist var jag inte ett dugg rädd men nu är jag så jäkla rädd och har sån dödsångest att jag vill bara grina. Buuhuuu.

Vår hemresa btw kommer bestå av 3 dagar i skräck. Yes that's right, hemresan kommer ta 3 fuckin days!! hahah. Först till San Fran och vara där i 12 timmar typ, sen till Toronto (oh canada my home and native land) i 12 timmar. Fast det klagar jag inte så mycket över, kanadensare är så jääääkla snygga, hihi. Vi åker iaf hem 30 maj och landar i Sverige 1 juni..wowsa.

So this is what I need


En vettig person says

Folk skriver alltid the most radom stuff i kommentarerna



Men till saken iaf. Blir alltid så förvånad när folk säger vad dom väger. Okej inte alltid, men många gånger har folk som jag tycker har asfina kroppas angivit en vikt som är mycket mer än vad jag trodde. Ibland lika mycket eller till och med mer än mig. Men vikt ska man väll inte gå efter så mycket. Det beror väll vad man har på kroppen som väger och hur fettet har satt sig, i guess...

EY, 6 dagar till jag är i sthlm, 8 dagar (!!!!!!) till jag är i Santa motherfuckin Barbara!!!!!!

MEN!

Alltså varenda jävla vecka ska jag behöva läsa om miljonvinster som går ut till spelare som inte ens kan hålla reda på sina jävla kvitton...Åh blir fan förbannad. Pengarna kan få gå till mig istället ju:)


Hihi

Bara för att klargöra så att inte alla tror att jag är helt efterbliven- jg vet att det heter sushi och inte shusie. Men jag och johanna säger alltid shusie, eller sussie fast med ett s bara liksom..Aja, ville bara få det sagt, haha;)

SB, I'm coming home <3


11 dagar kvar bara. OMG längtar så det gör ont. Är såå jävla lycklig just nuuuuu. :)::):)):)

Shusie

Jag och Johanna gjorde egen shusie idag, fy fan så gott det blev! Eller iaf dom som Johanna gjorde, äkta shusie chef! Mmmmmmm. Satta även in hår extensions på Jois, fan vad snyggt det blev om jag själv får säga.) Äkta as tjockt och fint hår. Fan så het hon är i långt hår! Så jäkla snyggis verkligen! WOWSA. Så kvinnlig och sexig. As vacker helt enkelt, hihi <3 Långt hår borde fan alla skaffa sig.

Mickiz aka the grinder


Weaving

Nu har jag satt in mitt löshår! åh äntligen långt igen, wiee. Weaving är fan bäääst. Var hos frissan först och betala 100 spänn för att få tre flätor rak över huvudet. Sen sydde Johanna i tränsen. Sitter st bra, syns ingenting och känns asbra! Hur smidigt som helst. Sliter inte på håret och lätt att ta in och ut, byta hår, tvätta, göra frisyrer och blablabla. Weaving är bäst helt enkelt:)

haha

Igår i affären hör jag ett as högt, irriterande ljud och vänder mig om och ser en tant plocka fram en sån här mobil

haha jag skojar inte, det såg verkligen exakt ut så här! as stor också. Knapparna var typ lika stora som våra mobiler idag. Trots detta tog det ett bra tag innan tanten lyckades hitta "svara-knappen". Roligaste var när hon svara genom att skrika i telen "VÄLKOMMEN!!" hahah, jag avled av skratt typ.

Ma baby


Mobil som ska bli min, come to mama <3

Lill Derek

Who dat remix by D.LUh

lill-derek borde bli hans stage-name. Men det var både oväntat och rätt bra faktiskt?:)
whatupp
you are upp
what are we up toooo?hahah så jäkla söt.

SB, I'm coming home <3

30 mars har jag tid bokad på ambassaden för att fixa visum. Sen tar det ca en vecka innan jag får det och sen äre bye,bye kyla och hallå värme och fest:) Först blir det en helg i Vegas, omg,omg,omggggggg can't wait. WIEEEEEEEEEEEEEEEE. AMERICA FUCK YEAAAAAAAAA.

Born this way

haha cool unge, men bananen? haha..

Work it, own it.

Okej, det är jättebra när folk inom mode-branschen tar initiativ och vill sträva efter ett sundare ideal. Men måste allt vara så extremt?
Dom behöver ju inte slänga upp överviktiga kvinnor på runwayen. Fettma är dödligt och en växande epedemi som dödar många människor årligen. Om man förespråka sunt varför hyllas de då till höjderna när designer beslutar sig för att slänga upp överviktiga människor? Skillnaden mellan att äta sig sjuk eller svälta sig sjuk är hårfin.

Alltså jag tycker verkligen inte det är snyggt med skinny bitches på catwalken men inte heller fettisar. Lagom är bäst, som vi säger här i sverige:)

Big no,no


Big yes,yes

Cosmetology

Sååå, nu har jag bestämmt mig för vad jag ska studera till hösten i america- cosmetology! Jag har alltid tyckt att det har varit kul med make-up, hår och allt sånt. Så varför inte ge det ett försök? En kurs är 12 units (det jag måste läsa för att det ska vara heltid) och jag går från typ 9 till 4 varje dag. Men det är ju inte som att sitta på en lektion, man är typ i studio/lab och jobbar praktiskt. Låter faktiskt kul, så nu är jag exciteeeed! Sen Natz när du gått ut gymnasiumet så kan du och jag öppna salong i USA!;)

Aa, vad vad spännande det här ska bli! Hoppas jag inte är helt talanglös!
Jag och Natalie övar lite i salongen.
Jag sminkar Natz lite
Johanna får komma in lite när hon vill och få gratis behandling av naglar och hår

ohh yeaaaa. :)

1989


Mycket som stämmer på mi profil

Me n my b.friend


Min pojkvän sitter och chillar vid sängen, snart ska jag joina honom;)

Lasangeeeeeeee

Mmmmm har köpt saker för att kunna göra lasange, min absoluta favvo mat. Mmmmmmmm. MMMMMMMMMm. Dreggel. MMMMMMMM. Mat gör mig lycklig <3

Feeding my soul

Nu när jag bantar är det enda jag kan tänka på mat. Så just nu ligger jag kl 1 på natten och fantiserar om allt gott jag ska äta när jag kommer tillbaks till usa.

Chipotle är det första jag ska äta. Ska fan springa dit så fort jag kommit fram, med resväskorna i händerna typ.

Efter chipotle ska jag direkt svänga in på yoghurtland för lite efterrätt. browniebitar, cookie-dough, cheesecake bitar och massa frukt

När jag smält maten lite ska jag gå vidare in på Panda express och beställa lite honey walnut shrimp och sweet n fire chicken

När jag ändå är inne på asiatiskt ska jag smälla i mig lite shushi. helst lite california rolls i ära till stället (åh satans vilka cravins jag fick efter shushi nu!!)

Efter jag legat vid poolen i matkoma ett tag ska jag ringa rustys och beställa en garden special (large så klart)

På natten när jag blir godissugen ska jag gå till 7eleven och köpa cola, doritos och dipp och swedish fish


Yes, så kommer min första dag (i matväg) se ut i SB.

F.ed

F.ar lite för att klara av att banta. Men inte ens batnings-prepparat kan stilla min hunger. Då är man ett äkta matvrak, haha. Har iaf gått ner 1kg på tre dagar. Målet är 10kg. Go,go,goooo.

Btw, Brody( som är = as sexig) är tillsammans with this!?!?!?? Ahhh, finns kanske lite hopp för mig att få en sexy-boy trots allt.

haha inte meningen att han skulle hamna på Kim Kardashians kropp.

Pensionärsjävlar

Alltså kaoz igår på ålderdomshemmet igår, haha. Min favvo Gunvor skulle fira kvinnodagen och dricka lite vin. Men det blev visst lite för mycket så hon blev full och fnissa som fan. Haha fan vad hon och jag skratta, men sen decka hon vid matbordet:P En annan gubb-jävel satt och höll en tantilant som sitter i rullstol och inte kan prata eller nått i handen. Gulligt tänkte jag och gick och fixa lite, men sen när jag kom tillbaks hade handen hamnat innanför tröjan på bröstet=O Så då sa jag till honom och flyttade hennes rullstol bort från honom. Jag gick iväg och hjälpte nån annan gamlis och sen när jag kommer tillbaks är hon i rullstol borta!? Då ser jag gubb-jäveln ledde bort henne långt borta i en korridor=O va faaaaan. haha gamlingar alltså:




Win

Alltså ha-ha!


I'm on a drug it's called Charlie Sheen

Töntig att sparka honom, inte direkt så han spelar någon helgyllene kille i programet. Han är ju typ samma i verkligheten bara. Och om dom nu ska sparka honom kan dom lika gärna avsluta hela showen ist. Tråkigt.

This is legen...wait for it...dary

Bästa audition everrrrr. Älskar inlevelsen och det orginella inslaget- hon går verkligen in helhjärtat. Den här borde ligga på winblog.org istället.

Veckans pojkvän

veckans pojkvän har egentligen vart min pojkvän i hela mitt liv. Han är min drömkille och den snyggaste och sexigaste killen jag någonsin skådat...lätt.

mmmmmmm dreggel. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Män vs Kvinnor

Johanna berättade om en flashback tråd som handlade om att män är smartare än kvinnor. Och hon frågade mig om jag kunnde komma på något som kvinnor är bättre på än män. Och nej, jag kan inte det- ingenting verkligen. Men detta är inte något negativt i mina ögon. Har aldrig riktigt förstått hypen över jämnställdhet, vi är olika och har olika kvaliteter, bara att acceptera. Klart att kvinnor kan lyckas lika bra som män, är inte det jag menar, men varför försöka låtsas att vi är jämnlika..

Jackpotttttttt

Wowsa vilken grej. Ojoj nu kör vi. Är nervös och exalterad och allt på samma gång. Fan vilken jackpot verkligen. My lucky day.

one, two, three

Alltså den här videon från failblogg, haha. Inte en enda person lyckas göra det rätt. Första gången var jag tvungen att kolla flera gånger för att hinna se alla misslyckade försök. omg.

Show me your genitals

hahahaha när jag när jag, Johanna och Kevin såg den här. Omg trodde jag skulle dö. hahah.

It's sad and it's incomlpete

So this is why I hate pics. Natz har lagt ut en bild på mig på sin blogg. Och då kom tårarna. Jag skulle göra vad som helst för att få bli fin. Jag drömmer om det varje dag. Jag skulle kunna sälja mig min kropp. Jag skulle kunna sälja min själ.


Det är när jag ser sånna här bilder som jag bara vill låsa in mig. Jag skäms för mycket för att gå ut, jag kan inte hantera att någon ser mig. Jag går och lägger mig och drömmer om att jag får bli vacker. Men det kommer en morgondag och då måste jag leva med det jag ser i spegelbilden. Ibland vet jag inte om jag kan det. Varför, varför,varför blev jag så misslyckad. Jag var taggad på att gå ut, har ledigt dag imorgon första och sista gången förmodligen, men nu vill jag bara gå och gömma mig under täcket.
Vad ska man göra när man inte orkar leva med det man ser i spegeln?  Jag har flytt från mycket men hur mycket jag än försöker kommer jag aldrig att kunna fly från mig själv. Oh, how I wish.

Jag skrattar ofta åt andra- så nu är det eran tur att få skratta åt mig. Men aa det är iof bra, varje gång jag är hungrig så kan jag kolla på den här bilden så kommer jag tappa matlusten på direkten.

Thinspo

Megan fox är foxy. Så jävla snygggg i annsiktet, men kroppen? Nja jag vet inte. Ful mage och för lite former typ..Eller?

Guess who



eeeeeeeeeeew.


chris browwwnnnn. Ugh, disgustingggggg. Big dick on a big dick.

Johannisar

Jag verkar dras till Johannisar- det klickar asbra men sen slutar det alltid asdåligt. Jag ska i fortsättningen aldrig mer bli vän med en Johannis igen. Hålla mig låångt borta från dom alla, haha. Så man slipper bli ledsen liksom:)
Båda mina Johannor har "svikit" utan förvarning eller förklaring och helt plötsligt också. I wonder why. Hade ju inte behövt slutat som det gör med någon av dom och någon av dom hade kunnat man up och sagt något. Efter att ha bott ihop och haft planer (som jag gjort och haft med båda) tycker man att ett reason why och en förvarning är en självklarhet när dom ändrat sig, eller? Förstår inte folk att man gör andra mer illa om man bara drar ut på det och försöker att inte behöva säga något? Vänner kommer och går och somliga består- but it prob ain't gonna be a Johanna, haha. 

Stats

Min statistik kurva här på bloggers liknar ruskigt mycket min poker kurva. ugh.

Går itne bra för mig i spel alls. Jag har mer tur i livet än i spel har jag kommit fram till, och det är ju inget jag kan klaga över:)

Alltså va faaan!

Viva Las Vegas

Okej spy inte rätt ut nu, men nu blir det lite mer USA snack, haha. Vi har bestämt oss för att flyga till Las vegas först. Ta några dagar där å sen blir det väl greyhound buss till SB. Sist när vi var där över thanksgiving och skulle hem vare äkta traffik och tog 12 timmar att komma hem. Lika långt som att flyga hem till sverige typ, haha.

Första gången när jag skulle till SB träffade jag ju en familj som köpte en första klass flygbiljett till mig och betala hotell på WYNN. Blev äkta upphämtad av rolls royce och fick gå in vip ingång på hotellet och bo i ett äkta asfint rum. Plus att jag fick dricka hur mycket jag ville på rumsnycklen. Niceee.

jag vid bilen. Jag var lite lättklädd men det var rusktigt varmt.

här står jag vid hotellet och pekar lite på vattnet.

Uppe på Pure på ceasars hotell. VIP bandet på så klart;)

Otrevlig?


haha ja jag vet inte, lite kanske? Men jag menar inget illa, jag skulle aldrig snacka skit om en kompis eller säga något taskigt till en person. Men att snacka om någon som aldrig kommer veta det tar ju ingen skada. Det man inte vet lider man inte av. Det är kul att driva lite men jag skulle aldrig göra det på ett sätt där personen ifråga kan få vetskap om det och kunna bli ledsen. Jag fäller endas kommentarer om folk jag inte känner och never ever om nära och kära.

Retards.

Idag kom det in en gubbe i affären med en nokia 3310, haha! Ojoj den kommer jag ihåg, spelade snake hela dagnarna typ. Alltså det är sjukt hur efterblivet folk är i norge! Alltså tekniskt, det är som att åka tillbaks till 1800-talet- och jag överdriver inte. När jag kom hit var alla helt imponerade över dom "nya" mobilerna med touchscreen och att man kunde gå in på internet...woooow. Inte funnits i flera år redan liksom.. För några veckor sedan satt jag med några när en tjej helt plötsligt säger att hon har funnit en funktion på telefonen där man inte behövde skriva varenda bokstav utan orden kom upp av sig själv. Alla ställde sig runt henne och kolla när hon knappra på telen och var as imponerade. T9 liksom, när började man använda det 10 år sedan? Igår fick jag visa min chef hur man bifogar en fil i ett mejl. Hahah omg, det är helt sjukt.

bläääää

spydde precis. ugh. men mår lite bättre nu tror jag? ska försöka sova en timme innan jag måste åka till jobbet. fml.

Hell.

Igår åt jag två mackor, idag när jag ställde mig på vågen ser jag att jag gått upp 0.8kg. 2 macks på en hel dag och jag går nästan upp 1 kilo? Och då jobbade jag ändå 15 timmar igår= jag rörde mig och gjorde en hel del tunga lyft heeeela dagen och kvällen och ändå?? Well, welcome to my life. a motherfucking hell.

så nu äär jag asförbannad plus att jag mår sinnesjukt illa. fyfan.

me

We will all turn to dust and we will all fall down

Idag dog en till patient på hemmet. Hon var en av mina absolut favvisar och jag brukade alltid sitta med henne. Hon har varit så otroligt rädd i det sista och jag satt alltid med henne och brukade hålla mig i handen och säga att hon kände sig så mycket tryggare när jag var där. Så idag fick hon andningsuppehåll. Hon andades tungt sen slutade hon andas, hela kroppen blev helt slapp och sen kom hon tillbaks och började andas tungt igen. Hennes andnigsuppehåll blev bara längre och längre- tillslut varade dom i 30-40 sekunder. Så under ett andningsuppehåll kom hon aldrig tillbaks.
Det var så hemskt att se, för hon var så otroligt rädd och ville verkligen inte dö. Jag fick dödsångest av att bara se henne.

Vila i frid lilla Mary.

I left my heart on the dancefloor

Hahah fy fan vad jag lurade Johanna idag! Vi hade ställt bilen vid gamelhemmet och så skulle hon jobba där och jag på Rimi. Men så behövde jag använda bilen och köra ut varor så gick dit och hämta den och ställde den vid Rimi sen. Vid typ tolv tiden fick jag ett sms
J. Du har bilen va?
M. Va? Nä?
J. Den är itne här?
M. Men alltså va? Du hade väll låst den?? (visste att hon inte gjort det, vi låser aldrig och har nyckel kvar i bilen, det har liksom alla här).
J. Nej det hade jag inte=S Omg
J. Ring polisen!
M. Då blir det ingen resa till usa för dig iaf. Du lär stanna här och jobba ihop pengar till en ny bil till geir
Haha, men så fort jag skrivit det fick jag lite dåligt samvete och skrev att jag bara skoja och att jag hade bilen. Lite rädd hon vart ändå!

I'm in love!

Coca Cola är min stora kärlek här i livet. Tror inte ni anar hur mycket jag tycker om cola, mmmmmmmm så jääävla goottt.

I do not know whyyy

Varför tror alla d-kändisar att dom kan bli musiker? Kan dom inte se hur alla andra failar och inse att man faktiskt måste ha lite talang om man lyckas göra en bra låt? baaaaaah. Kim Kardashians debut låt är minst sagt lam.


Disaster.

Kenzas nya skor.. Ugh, får rysningar typ.


Jag vet vad du ska säga, hej då och varsågod papperskorgen. Ja dom passar till allt, om du menar allt som ligger i papperskorgen.
Poaw, believe it or not, lyckades faktiskt bättre än kenza med sko-köp (första gången typ)

Veckans pojkvän

Veckans pojkvän är valfri amerikan som kan tänka sig att gifta sig med mig. Han ska gärna vara snygg och blåst, så att jag lätt kan utnyttja honom (när jag kommer tillbaks har jag en nya äkta gameplan och ska köra all-in verkligen för att finna en man).

Mickiz <3 all american guys

OMG

snart åker jaaaaag. Alltså jag vet, jag snackar bara om USA hela tiden, men ojoj nu börjar det närma sig! Och ojoj så lycklig jag är för det! Längtar så det nästan gör ont. Går och tänker på USA hela dagarna verkligen. Tror jag är kär i USA eller nått. Papper är skickade till csn, ansökan är skriven till SBCC- väntar bara på ett papper från csn sen ska den skickas. Allt borde vara klart inom två veckor, då blir det boka tid på ambassaden och fixa visum och sen bär det av. MY GOD så underbart det ska bli. Blir så jävla lycklig bara jag tänker på att jag snart ska få komma tillbaks:):):)

Ska festa som en galning när jag kommer tillbaks och ha många sjuka kväller- som den här när jag vaknade upp på min säng ute på balkongen, haha.

Jag ska spela beerpong heeela sommaren, precis som jag gjorde förra sommarn som lätt var den bästa/roligaste tiden i mitt liv!

It is better to conquer yourself than to win a thousand battles.

Undra hur jag ska klara mig i USA utan min Johanna. Så sällan man träffar bra vänner. Vi är verkligen rätt lika. Jag har så sjukt roligt med henne, hon får mig alltid att skratta. Och hon balanserar mig, jag blir ofta negativ och tror alltid det värsta medan hon alltid håller sig positiv. Vi gillar samma saker, har lite samma tänk. Aa, det kommer inte bli det samma utan henne. Det känns så otroligt jävla tråkigt. Men,men aldrig att jag nånsin bor i Sverige igen. USA i mitt hjärta<3

ojoj så många galna dagar/kvällar vi haft. Många otroligt roliga minnen som jag alltid kommer ha med mig. Synd att hon inte vill fortsätta plugga i USA säger jag bara. kommer sakna henne som fan.

Natz min underbaring, du lär komma och bo med mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ljus Party!!

Nån som är sugen?
hahahah. Det här eventet har tjejen jag bodde med i Santa Barbara i början lagt upp på fejjan. Tror hon är 2 år yngre än mig typ? omg.. Partyt börjar kl 1 och slutr 3. Okej om det började 1 och slutade tre på natten typ. Äkta dagis verkligen.

Förlåt, men haha vilken nörd.

Många som är sugna på ljus party hahah.

RSS 2.0